Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Support for Small Installs

  1. #11
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Thanks for the response. I'll file a bug that the default it not changable. bug 3973

  2. #12
    stoker is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    5
    Rep Power
    9

    Default

    I changed the server port for tomcat in the server.xml file in the tomcat directory to match, changed the other two files and now it is attemping to login, but it returns and Unknown Application Error (service.FAILURE) on the login page. I am not through with this just yet, I feel like the solution is right around the corner.

  3. #13
    marcmac is offline Expert Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    13

    Default redirect, proxy ports

    Quote Originally Posted by stoker
    I changed the server port for tomcat in the server.xml file in the tomcat directory to match, changed the other two files and now it is attemping to login, but it returns and Unknown Application Error (service.FAILURE) on the login page. I am not through with this just yet, I feel like the solution is right around the corner.
    Make sure, esp. if you're in mixed mode, to change the redirect and proxy ports in tomcat/conf/server.xml, as well as the httpsPort in zimbra/WEB-INF/web.xml. (If you haven't already checked those).

  4. #14
    stoker is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    5
    Rep Power
    9

    Default

    I found the answer in another post in the admin section. I am in https mode and commented out the mapping in zmiptables and removed the proxyPort setting in the server.xml file, restarted zimbra and it seems to be working. Thanks for the support. Have only had the app installed for a few days of testing but so far it rocks.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Does Zimbra support IMAP Secure Authentication?
    By zzzzsg in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 11-06-2009, 07:19 PM
  2. Suggestion For Zimbra Licensing for WebHosts
    By andreychek in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 02-10-2008, 06:30 PM
  3. Chinese support
    By duxtinto in forum Users
    Replies: 6
    Last Post: 04-19-2007, 10:48 PM
  4. Zimbra Support is Hiring!
    By marcmac in forum Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 08-18-2006, 03:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •