Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24

Thread: Split DNS and etc/hosts problem, again.

  1. #21
    emicenizo is offline Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    12
    Rep Power
    3

    Default

    All right! Zimbra installed succesfully.... but... this still happens on start...

    Code:
    [zimbra@mail zzcs-7.1.1_GA_3196.RHEL6_64.20110527010625]$ zmcontrol start
    Host localhost
    Unable to determine enabled services from ldap.
    Unable to determine enabled services. Cache is out of date or doesn't exist.
    Why is this?

  2. #22
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

    Default

    Let's do the install of Zimbra from the beginning, I'd suggest you completely remove it with the following command:

    Code:
    ./install.sh -u
    When you've done that, go through the install again and (as you did before) change the domain name when you're asked that question - see how you get on with that.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #23
    emicenizo is offline Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    12
    Rep Power
    3

    Default

    Oh my god! Its now working! =D

    Thank you thank you thanks you!

    By working I mean its installed and I can access the web client; heh.

    Off topic... I have an Zimbra 5.1 for Debian 4, with its users and mails in another server... Where may I start looking form "moving" this data to my branding new 7.1.1 RedHat 6 Zimbra?

    Thanks!

  4. #24
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by emicenizo View Post
    Oh my god! Its now working! =D

    Thank you thank you thanks you!

    By working I mean its installed and I can access the web client; heh.
    That's good, I'm glad you've fixed it.

    Quote Originally Posted by emicenizo View Post
    Off topic... I have an Zimbra 5.1 for Debian 4, with its users and mails in another server... Where may I start looking form "moving" this data to my branding new 7.1.1 RedHat 6 Zimbra?
    Now if you'd mentioned this earlier I might have suggested moving the whole zimbra install to the new server. If you just want to move the mail to the new server then you can export the mail and import it into the new server (you need to create the user accounts first). You could also use something like IMAPSYNC (go to the wiki and search for that word), you'll should also find details in the forums about migrating users to a new server.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Debian, Zimbra 4, deferred mail Problem
    By tbovingdon in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 11-25-2006, 02:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •