Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Problem resolved DNS

  1. #11
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by sameone View Post
    Go to the 'Verify...' section of the Split DNS article

    Where is this section ?
    It's in the Split DNS article and it's titled 'Verify that everything is working'.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  2. #12
    sameone is offline Active Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    32
    Rep Power
    3

    Default

    When I copy Split DNS or 'Verify that everything is working' in search I find many article.

    Could you just give me the link

    thanks

  3. #13
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by sameone View Post
    When I copy Split DNS or 'Verify that everything is working' in search I find many article.
    Theree is only one Split DNS article in the wiki.

    Quote Originally Posted by sameone View Post
    Could you just give me the link
    If you read the first reply I gave you you'd see I've already given you the link - you'd also see I give that link in almost all of my replies on this subject.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  4. #14
    sameone is offline Active Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    32
    Rep Power
    3

    Default

    Yes I now about this article on Wiki and I read it many time.

    When I wrote:

    host $(hostname)
    host: mail4 not found: 3(NXDOMAIN)

  5. #15
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by sameone View Post
    Yes I now about this article on Wiki and I read it many time.
    Then you obviously haven't followed it correctly, that's why you get the following error:

    Quote Originally Posted by sameone View Post
    host $(hostname)
    host: mail4 not found: 3(NXDOMAIN)
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #16
    sameone is offline Active Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    32
    Rep Power
    3

    Default

    I think you don't have the time to see my problem in tell me exactly where my problem is.

    I hope someone else will have the time and will


    Thanks

  7. #17
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by sameone View Post
    I think you don't have the time to see my problem in tell me exactly where my problem is.
    The problem is you're not actually posting any useful information. I've asked you several times to run the commands in the 'Verify..' section of the Split DNS article and all you post is one error out-of-context. I'm sorry that I'm not a mind reader but that error just tells me that you haven't followed the article and that something in your configuration isn't correct - how do you expect me to answer your question when you don't give any information?

    Quote Originally Posted by sameone View Post
    II hope someone else will have the time and will
    I hope you'll provide more useful debugging information for anyone that cares to reply.
    Last edited by phoenix; 08-02-2011 at 03:26 AM.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra Crashes every day
    By feiticeir0 in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-13-2011, 06:53 AM
  2. DNS Problem on Ubuntu
    By filloweb in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 03-13-2008, 12:18 PM
  3. DNS Problem on CentOS
    By nabbed in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 06-18-2007, 06:42 AM
  4. Replies: 12
    Last Post: 04-13-2006, 01:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •