Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra 7.1.1 on Centos 5.6 Problem

  1. #1
    vpeleh is offline New Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Default Zimbra 7.1.1 on Centos 5.6 Problem

    Hi
    I have a problem with installing zimbra on centos 5.6
    The following error occur

    Sun Jul 24 05:22:57 2011

    Note

    Sun Jul 24 05:22:57 2011 The previous configuration appears to have failed to complete

    Sun Jul 24 05:23:00 2011 Saving config in /opt/zimbra/config.6750...
    Sun Jul 24 05:23:00 2011 done.
    Sun Jul 24 05:23:03 2011 Operations logged to /tmp/zmsetup.07242011-052210.log
    Sun Jul 24 05:23:03 2011 checking isEnabled zimbra-ldap
    Sun Jul 24 05:23:03 2011 zimbra-ldap is enabled
    Sun Jul 24 05:23:03 2011 Initializing ldap...
    Sun Jul 24 05:23:03 2011 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/libexec/zmldapinit
    IO::Socket::INET: connect: Connection refused at /opt/zimbra/libexec/zmldapinit line 137.
    Sun Jul 24 05:23:57 2011 failed. (28416)
    Sun Jul 24 05:23:57 2011

    ERROR


    I know that this problem usually occur when bad in dns or in hosts file.
    But I check everything(ten times), all records is good
    /etc/hosts
    127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
    173.x.x.x smtp.zzzz.com smtp


    dig smtp.zzzz.com

    ; <<>> DiG 9.3.6-P1-RedHat-9.3.6-16.P1.el5 <<>> smtp.zzzz.com
    ;; global options: printcmd
    ;; Got answer:
    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 41171
    ;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0

    ;; QUESTION SECTION:
    ;smtp.zzzz.com. IN A

    ;; ANSWER SECTION:
    smtp.zzzz.com. 3600 IN A 173.x.x.x

    ;; Query time: 113 msec
    ;; SERVER: 127.0.0.1#53(127.0.0.1)
    ;; WHEN: Sun Jul 24 15:15:49 2011
    ;; MSG SIZE rcvd: 49



    host `hostname`
    smtp.zzzz.com has address 173.x.x.x

    If somebody have any idea please tell
    Thanks

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,566
    Rep Power
    57

    Default

    You're using the wrong domain name to display your DNS records. The following command is incorrect:

    Code:
    dig smtp.zzzz.com
    You're using the FQDN of the server instead of the domain name, the correct format is:


    Code:
    dig zzzz.com mx
    I'd suggest you completely remove Zimbra with the "./install.sh -u" then fix your DNS A & MX records and confirm your hosts and resolv.conf files are correct. Go to the Split DNS and read what's needed for your configuration the check your set-up by running all the commands in the 'Verify...' section of that article. When you've done that and it's all correct the install Zimbra again.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    vpeleh is offline New Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Default

    Thanks for replay
    I try to install zimbra to Lustre FS.
    So when i install it to Lustre part, zimbra fail with this error.
    Now i tried to install zimbra local, and everything is ok.
    If somebody have experience with lustre and zimbra, please help.
    Thanks

  4. #4
    vpeleh is offline New Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Default

    I mount partition in following way
    mount -t lustre 10.x.x.x@tcp:/lustre /lustre
    mount -o bind /lustre/sys/mail/ /opt/

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 02-25-2008, 07:28 PM
  2. Replies: 31
    Last Post: 12-15-2007, 09:05 PM
  3. [SOLVED] Error Installing Zimbra on RHEL 5
    By harris7139 in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 09-25-2007, 11:39 AM
  4. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •