Results 1 to 4 of 4

Thread: 4.0.3 upgrade -- Nice speed boost on OSX Server

  1. #1
    gherndon is offline Intermediate Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    18
    Rep Power
    8

    Thumbs up 4.0.3 upgrade -- Nice speed boost on OSX Server

    wow, from an imap client standpoint, my user experience is up 10x

    webmail and general folder access is noticeable faster! nice work!

  2. #2
    rsharpe is offline Elite Member & Volunteer
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    London, ON
    Posts
    255
    Rep Power
    9

    Default Rhel 4.0.3

    I would just like to say WOW as well, I have noticed a big performance difference on the web interface, as well my Mail Store server is performing much better. The installs were smooth, very solid release guys!

  3. #3
    rvissers's Avatar
    rvissers is offline Active Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Michigan
    Posts
    44
    Rep Power
    8

    Default

    I too see a speed improvement (not sure if I'd say big..but very noticble) with both the webclient, and IMAP.

  4. #4
    MooktaKiNG is offline Banned
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    27
    Rep Power
    0

    Default

    Has anyone noticed any speed difference when using the 4.5 beta?
    I haven't used the RC1 yet. But the beta seemed slower then the 4.0.* versions.

    Is this expected? since its beta... so the final would be as or faster then 4.0.*?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  3. Replies: 9
    Last Post: 01-26-2007, 06:31 AM
  4. Error 256 on Installation
    By RuinExplorer in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 09:19 AM
  5. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •