Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Install error : FC3

  1. #11
    marcmac is offline Expert Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    13

    Default hostname

    Yes, it's vandalia_zimbra.vandaliaresearch.com, provided that resolves.

    Try:
    host vandalia_zimbra.vandaliaresearch.com

    If that returns the correct IP address, use that name to install.

  2. #12
    Ian
    Ian is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    9
    Rep Power
    9

    Default

    marcmac,

    thanks for being patient with me...
    host vandalia_zimbra.vandaliaresearch.com does not return the same ip address as the machine that I am installing on.

    vandalia_zimbra.vandaliaresearch.com has address 204.251.14.45
    [root@vandalia_zimbra zcs]# ifconfig
    eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:13:20:73:11:E5
    inet addr:192.168.2.104 Bcast:192.168.2.255

    hum..

  3. #13
    marcmac is offline Expert Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    13

    Default reverse lookup

    Try host 192.168.2.104 and see what comes back.

  4. #14
    Ian
    Ian is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    9
    Rep Power
    9

    Red face

    host 192.168.2.104 yeilds :

    host 104.2.168.192.in-addr.arpa not found 3(NXdomain)

    So when the network version comes out, do you do onsite install?

    its looking like this is a little more than I can handle.

    Ian

  5. #15
    marcmac is offline Expert Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    13

    Default IT Guy...

    You need to find your network/IT guy, and tell him that you need a static IP for this box (I suspect it's getting it's address from dhcp) and a resolveable, internal hostname (something like zimbramailrocks.vandaliaresearch.com) - then set your server up to use that name/IP (/etc/sysconfig/network, /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0)

  6. #16
    Ian
    Ian is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    9
    Rep Power
    9

    Default

    marcmac,

    thanks for the help,

    trouble is that we (Vandalia Research) are only 3 guys deep, and we are all science/DNA type guys.

    The other 2 guys are windows only kind of people.. I use ubuntu as my desktop at home and I have used FC3 as the OS for my 2 mythtv boxes, as such I got tapped to figureout the zimbra install.

    Thanks for you help, I will try again and start fresh monday...with a static IP

    again, thanks for the help,
    I really hope that this thing takes off for you guys, and I hope that we can get it figured out. (I think that we can, just going to take some time, and a little rtfm... )

    thanks again.

    Ian

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. fresh install (both OS and Zimbra) but zimbra-spell fails
    By xtremetoonz in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 09-09-2007, 12:34 AM
  2. INSTALLATION PROBLEM ON Centos 4.3 x_86-64Bit.
    By jawad@cogilent.com in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 07-09-2007, 08:09 AM
  3. Replies: 16
    Last Post: 11-29-2006, 10:36 AM
  4. Fail to install on Debian
    By hsrai in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-2006, 04:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •