Results 1 to 3 of 3

Thread: zmconfigd Service

  1. #1
    nheimler is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6
    Rep Power
    4

    Default zmconfigd Service

    Hello. Is there any information anywhere regarding what this service is? It's something new I noticed in the upgrade from 6.0.10 to version 7 and wanted to find out the use of it. Since I use Zimbra for a small business (public library use) I do some tweaking to to what services actually run and this came across as a new service that starts when Zimbra starts. Thanks for any info!

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by nheimler View Post
    Hello. Is there any information anywhere regarding what this service is? It's something new I noticed in the upgrade from 6.0.10 to version 7 and wanted to find out the use of it. Since I use Zimbra for a small business (public library use) I do some tweaking to to what services actually run and this came across as a new service that starts when Zimbra starts. Thanks for any info!
    It's a service that rewrites the configuration files, do not remove it.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    nheimler is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6
    Rep Power
    4

    Default

    Thanks. Speaking of config files and I don't mean to double post if it comes across this way, but could this new service have the type of impact/issue I ran into for the post below? My post being the last one at the moment. And does that really have any affect on Zimbra or should I just not worry? Thanks again!

    Adding new theme problem

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Network service error after clicking send from web client
    By mrupright in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 04-05-2009, 01:38 AM
  2. Replies: 20
    Last Post: 03-18-2008, 05:37 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 03-11-2008, 03:40 PM
  4. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 12-20-2005, 03:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •