Results 1 to 3 of 3

Thread: Mailbox won't start.

  1. #1
    weehours is offline Starter Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default Mailbox won't start.

    Can't get into admin interface and mailbox won't start...seems to stop after trying to start stats. Help needed quickly....thanks

    zimbra@zimbra:/bin$ zmcontrol startup
    Host zimbra.weehours.com
    Starting logger...Done.
    Starting antivirus...Done.
    Starting spell...Done.
    Starting mta...Done.
    Starting stats...Done.
    zimbra@zimbra:/bin$ zmcontrol status
    Host zimbra.weehours.com
    antivirus Running
    ldap Running
    logger Running
    mta Running
    spell Running
    stats Running
    zimbra@zimbra:/bin$ zmcontrol status
    Host zimbra.weehours.com
    antivirus Running
    ldap Running
    logger Running
    mta Running
    spell Running
    stats Stopped
    zimbra@zimbra:/bin$ zmcontrol status
    Host zimbra.weehours.com
    antivirus Running
    ldap Running
    logger Running
    mta Running
    spell Running
    stats Stopped
    zimbra@zimbra:/bin$ zmcontrol shutdown
    Host zimbra.weehours.com
    Stopping stats...Done
    Stopping mta...Done
    Stopping spell...Done
    Stopping snmp...Done
    Stopping archiving...Done
    Stopping antivirus...Done
    Stopping antispam...Done
    Stopping imapproxy...Done
    Stopping mailbox...Done
    Stopping logger...Done
    Stopping ldap...Done
    Last edited by weehours; 01-24-2011 at 10:18 PM.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,444
    Rep Power
    56

    Default

    Update your forum profile with the output of the following command (do not post the output in thie thread):

    Code:
    zmcontrol -v
    Quote Originally Posted by weehours View Post
    Can't get into admin interface and mailbox won't start...seems to stop after trying to start stats.
    You haven't given any information that would indicate what the problem is, you need to look in the log files to find the error. You should also search the forums for any errors that you find, your problem has most likely been solved before.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    abhiz's Avatar
    abhiz is offline Advanced Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mumbai
    Posts
    193
    Rep Power
    6

    Default

    have you checked if any other process is running on the port?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. The installer was interrupted...
    By spiderbo in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 9
    Last Post: 05-23-2013, 06:33 AM
  2. can't you help me
    By iwan siahaan in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2007, 06:53 PM
  3. After reboot mailbox and tomcat don't start
    By gon in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 11-02-2007, 11:50 AM
  4. Can't start mailbox...
    By redbaron in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 08-13-2007, 07:32 PM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •