Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Performance issues on fresh install onto a pretty good machine.

  1. #11
    moniker is offline Loyal Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    80
    Rep Power
    9

    Default

    I can tell you that on our company's middle of the road Dell laptops which are standard issue to all employees the Zimbra web client is PAINFULLY slow in IE6. I've encouraged everyone to switch over to Firefox 1.5 which speeds things up nicely.

  2. #12
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Quote Originally Posted by MalcolmB View Post
    They're accustomed to sub-second response times for trivial things like logging in/refreshing the inbox, even on the webmail app.
    What are you comparing Zimbra with? My guess is your previous webmail app was a bit less feature rich. If so then our upcoming HTML-lite client will fit the bill just fine.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 11-03-2007, 10:55 PM
  2. fresh install (both OS and Zimbra) but zimbra-spell fails
    By xtremetoonz in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 09-09-2007, 12:34 AM
  3. A couple of install issues -- MX and domain
    By Storm16 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 10-31-2006, 11:31 AM
  4. Going Crazy (Fresh Install Problems)
    By hirnschmalz in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 09-16-2006, 03:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •