Results 1 to 3 of 3

Thread: Smartd startup failt

  1. #1
    ravuth@resolvo.com is offline Starter Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Phnom Penh, Cambodia
    Posts
    1
    Rep Power
    8

    Default Smartd startup failt

    Dear all,

    recently i have install zimbra version 4.0.1 with RHEL core 4. after, installation it is working but when restart server my server get stuck with zimbra service.

    anyway, i have view the system log it display that "localhost smartd: smartd startup failed".
    anyone help me!!!!


    regards,


    ravuth

  2. #2
    dijichi2 is offline OpenSource Builder & Moderator
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,176
    Rep Power
    11

    Default

    smartd is to do with your hard disk. this has nothing to do with zimbra whatsoever.

  3. #3
    rsharpe is offline Elite Member & Volunteer
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    London, ON
    Posts
    255
    Rep Power
    9

    Default

    If you are running SCSI disks ofcourse smartd will fail because it only works for IDE drives.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Upgrade: 4.5.5 -> 4.5.6 failed, LDAP/slapd issues
    By Daimyo in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 08-04-2007, 09:23 PM
  2. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 10:12 AM
  3. startup issues after installation
    By scottf76 in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 05-23-2007, 01:58 PM
  4. IMAP Enable - Now Tomcat won't startup
    By Oman in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 05-23-2007, 11:59 AM
  5. No startup script on fresh 3.1.1 install CentOS4
    By eger in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 06-06-2006, 11:57 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •