Results 1 to 3 of 3

Thread: Zimbra on RHEL6

  1. #1
    boyfren Guest

    Default Zimbra on RHEL6

    Anybody got a working Zimbra on RHEL6?

    I got this error even if libstdc++ for x86_64 is already installed.
    Checking for prerequisites...
    FOUND: NPTL
    FOUND: sudo-1.7.2p2-9
    FOUND: libidn-1.18-2
    FOUND: gmp-4.3.1-7
    MISSING: /usr/lib/libstdc++.so.6
    Checking for suggested prerequisites...
    FOUND: sysstat
    ###ERROR###


    But when I tried to install the i686 version, this is what I got
    Checking for prerequisites...
    FOUND: NPTL
    FOUND: sudo-1.7.2p2-9
    FOUND: libidn-1.18-2
    FOUND: gmp-4.3.1-7
    FOUND: /usr/lib/libstdc++.so.6
    Checking for suggested prerequisites...
    FOUND: sysstat
    Prerequisite check complete.

    Checking for installable packages

    Found zimbra-core
    Error: attempting to install i386 packages on a x86_64 OS.
    Exiting...


    it does seem to recognized the libstdc version for i686 but somehow the system got confuse. Why can't Zimbra recognized the installed libstdc? Any idea how to fix this? Thanks.

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,491
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by boyfren View Post
    Why can't Zimbra recognized the installed libstdc?
    For the simple reason that it's not been built for RHEL6.

    Quote Originally Posted by boyfren View Post
    Any idea how to fix this?
    Wait for the correct version.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    boyfren Guest

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    For the simple reason that it's not been built for RHEL6.

    Wait for the correct version.
    Thanks so much for the reply. I'll look forward to that.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 07:40 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 03-01-2008, 08:21 PM
  3. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  4. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  5. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •