Results 1 to 5 of 5

Thread: [SOLVED] Blank Admin Screen

  1. #1
    AutootuA's Avatar
    AutootuA is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Nashville, GA
    Posts
    72
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Blank Admin Screen

    After logging on to the Administration Console, my screen is blank with only the Zimbra logo showing. It is doing the same with Firefox and Chrome. I've cleared the cache and re-booted. Any suggestions?



    Version 7.1.2_GA_3268.NETWORK

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Does it do the same if you use the servers IP address instead of FQDN ?

  3. #3
    AutootuA's Avatar
    AutootuA is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Nashville, GA
    Posts
    72
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by uxbod View Post
    Does it do the same if you use the servers IP address instead of FQDN ?
    Using the IP works like it should. What gives???
    Version 7.1.2_GA_3268.NETWORK

  4. #4
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Code:
    cat /etc/hosts
    cat /etc/resolv.conf
    dig yourdomain mx
    dig yourdomain any
    host `hostname` <- note backticks and not single quotes

  5. #5
    AutootuA's Avatar
    AutootuA is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Nashville, GA
    Posts
    72
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by uxbod View Post
    Code:
    cat /etc/hosts
    cat /etc/resolv.conf
    dig yourdomain mx
    dig yourdomain any
    host `hostname` <- note backticks and not single quotes
    No changes have been made to this sever in several months. I stopped and started the services again and all is back to normal.

    This can be marked solved.
    Version 7.1.2_GA_3268.NETWORK

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 42
    Last Post: 01-29-2010, 12:03 AM
  2. admin consol blank after 5.0.3 upgarde
    By maumar in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-21-2008, 05:16 AM
  3. Blank Quota Status Screen
    By LMStone in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 09-16-2006, 10:26 PM
  4. Blank Screen
    By jwilson in forum Administrators
    Replies: 17
    Last Post: 04-13-2006, 04:57 PM
  5. Blank gray screen on admin ... fresh install FC4
    By jerrygarcia4295 in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 02-13-2006, 10:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •