Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: [SOLVED] Link to shared documents are broken after update -> 6.0.8

  1. #21
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

    Default

    Humor me:
    zmprov ma user@domain.com zimbraPrefLocale en_US
    Reload the web-client.

    If that fixes it - think either you set 'en' by mistake a while ago, or your browser is triggering just 'en' rather than a full 'en_US' somehow - if you think it was a manual mistake let me know so I'm not trying to track down issues in the auto select code.
    (I'll note we could probably design it to handle plain en besides en_US/en_AU/en_GB in that bug bug or file a new one).

  2. #22
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

    Default

    Reopened/re-purposed Bug 50224 – Links to shared documents are broken after update -> 6.0.8 when plain en (english without country) specifically for the notebook case, though it'll probably be low priority since notebook wikis are going away/being migrated to briefcase documents at some point. (Haven't decided on filing one to always treat en as en_US in server/client responses.)

  3. #23
    fcjoe is offline Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Fredonia, NY
    Posts
    12
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by mmorse View Post
    Humor me:
    zmprov ma user@domain.com zimbraPrefLocale en_US
    Reload the web-client.

    If that fixes it - think either you set 'en' by mistake a while ago,
    Eeep---he replied sheepishly. I checked zimbraPrefLocale on an offending account and sure enough, it was en and not en_US.

    And yes, the switch to en_US was just what the doctor ordered.

    Thanks.

    Joe K.

  4. #24
    LMStone's Avatar
    LMStone is offline Moderator
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    477 Congress Street | Portland, ME 04101
    Posts
    1,366
    Rep Power
    10

    Default

    For the benefit of anyone else following this thread, we upgraded our hosting farm to 6.0.8 + P1 last night and have experienced no problems with shared documents at all.

    Indeed, as reported elsewhere, the upgrade script completed without any errors whatsoever on all servers.

    Hope that helps,
    Mark

  5. #25
    ntharani is offline Partner (VAR/HSP)
    Join Date
    May 2007
    Location
    London
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    We also upgraded to 6.0.8, no P1. Shared Notebooks are fine. But shared briefcases with Wiki Documents /is/ broken. The shared briefcase docs worked on 6.0.6

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Shared Documents acting squirrely...
    By REMcycle in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 10-21-2008, 01:45 PM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. [SOLVED] 5.0.1 to 5.0.2 NE - Documents Gone!
    By jhoelz in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-02-2008, 12:45 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 09-26-2007, 12:38 PM
  5. Update Received Date in Folder-Listing
    By Oswald-Kolle in forum Installation
    Replies: 25
    Last Post: 08-21-2007, 04:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •