Results 1 to 7 of 7

Thread: Document doesn't work....

  1. #1
    alessio's Avatar
    alessio is offline Trained Alumni
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Milano - Italy
    Posts
    43
    Rep Power
    9

    Default Document doesn't work....

    Hi all,
    I installed zcs-4.0.0_RC1_272.RHEL4.tgz on CentOS 4.3.
    Start testing.
    All seems to work except document.
    When I click on "go to documents" the browser hangs for a while and after above 1 minute it displays an error message like this:

    "msg - Unknown Error
    code - undefined
    method - ZmCsfeCommand.invoke
    detail - InternalError: too much recursion"

    Thanks in advance for any help
    Kind regards
    Alessio

  2. #2
    DGS_David is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Somerset, UK
    Posts
    22
    Rep Power
    9

    Default

    Document sharing

    Not sure if this has been addressed by the Zimbra dev team - could be an upgrade issue.

    David

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,586
    Rep Power
    57

    Default

    Have you enabled documents in the Admin UI? If not, can you enable it and try again. I'm using CentOS 4.3 and the Documents feature is working for me.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  4. #4
    alessio's Avatar
    alessio is offline Trained Alumni
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Milano - Italy
    Posts
    43
    Rep Power
    9

    Default troble with documnet

    I all,
    thanks for suggestion but,I'm still in troble with document features.
    I made a new installation of zimbra 4.0 rc1.
    first I remove all rpm zimbra*, delete /opt/zimra and zcs dir.
    Then start a new installation.
    Create a new user, configure COS, create documents for my domain, set all rights to test user on document.
    log in as test user, when Iclick on document same problem ... after about 1 minute of sleep an error box appears:


    name - Error
    number - -2146828260
    description - Spazio dello stack esaurito
    message - Spazio dello stack esaurito

    I also send the error report.
    It looks like a java error...

  5. #5
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,586
    Rep Power
    57

    Default

    That's not the recommended method of removing zimbra, you should run './install.sh -u' and it will remove all the zimbra components for you. You should also make sure that you kill any remaining Zimbra processes before attempting the re-install.

    How much memory have you got on this system?
    Last edited by phoenix; 08-24-2006 at 06:39 AM.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    alessio's Avatar
    alessio is offline Trained Alumni
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Milano - Italy
    Posts
    43
    Rep Power
    9

    Default Document finally works :-)

    Thanks to all for help.
    The problem was a mistmatch between hostname and A record in DNS.
    I find an error in installation log about document creations.
    The errors was mine.
    Excuse me...
    Kind regards

  7. #7
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,586
    Rep Power
    57

    Default

    Glad you've fixed it.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems with Wiki / Documents on OSX/PPC
    By GadgetGuru in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-30-2006, 09:03 AM
  2. Document Provisioning error
    By jawad@cogilent.com in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 11-20-2006, 12:52 AM
  3. upgrade 3.01>4.0.2@userlimit= backups "unknown document: BackupRequest"
    By martin@coherentlogix.com in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 10-04-2006, 08:41 AM
  4. Replies: 42
    Last Post: 08-11-2006, 09:50 AM
  5. HELP- Making Zimbra work. after installation
    By hifriend1 in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 04-05-2006, 06:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •