Results 1 to 4 of 4

Thread: ALE Error

  1. #1
    tommyx is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    8
    Rep Power
    5

    Default ALE Error

    Hi,

    we have installed Zimbra 6.0.7. When I insert a Spreadsheet in a Document the following Error appears:

    ALE Error: Can't deserialize component. [object Error].

    This problem only occurs in IE 7/8.

    Any idea?

    Thanks, Tom

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,586
    Rep Power
    57

    Default

    A forum search reveals the following: site:zimbra.com "Can't deserialize component" - Yahoo! Search Results - try the hotfix mentioned in the bug report.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    tommyx is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    8
    Rep Power
    5

    Default

    Hi phoenix, thanks fpr quick answer.

    hotfix for this problem:

    change the following file
    /opt/zimbra/jetty/webapps/zimbra/public/Spreadsheet.jsp


    diff:

    62a63,65
    >

    this hotfix don`t work an this hotfix is for zimbra 5.x

    Still have the problem. is there a way to hide the spreadsheet button in the document view?

    Thanks, Tom

  4. #4
    kbigger is offline Active Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    49
    Rep Power
    8

    Default

    I'll confirm that this hotfix doesn't work wit IE and 6.0.7. Opened a support case but came back "could not reproduce". Would be nice if someone could confirm or refute whether this is still a bug.
    Last edited by kbigger; 09-07-2010 at 06:18 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 09-26-2011, 11:50 PM
  2. Upgrade error from 5.0.16 to 5.0.23
    By tansyuan in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 06-01-2010, 09:46 PM
  3. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  4. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •