Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: Anyone running Zimbra on Solaris 10?

  1. #11
    qu1j0t3 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    17
    Rep Power
    8

    Default thanks

    Quote Originally Posted by brian
    You may have to strip the "==== ORIGINAL VERSION"
    from trunk/ZimbraBuild/RE/BUILD
    Thankyou, I'll try that. I'm a bit green on Ant myself - I'm a make junkie.

  2. #12
    daimer77 is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    34
    Rep Power
    9

    Default Any progress in Solaris 10 installation ???

    Hello there, I just took a quick look onto Your dialog regarding Solaris 10 installation. It seems quite interesting though.

    Did any of You success, or how close did You get to a full working installation ?

    Share the experiences You have obtained so far, then I will use them for further investigation.

    Best regards, Daniel Mersebak

  3. #13
    sf_basilix is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    18
    Rep Power
    8

    Smile zimbra for solaris can be found here


  4. #14
    birvin is offline Starter Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Default RE: Anyone running Zimbra on Solaris 10?

    The binary downloads section of this site is not working.

  5. #15
    dijichi2 is offline OpenSource Builder & Moderator
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,176
    Rep Power
    11

    Default

    i pulled it because it had known security holes, and I was expecting to push a new build quickly. however, for various reasons that hasn't happened. apologies to those waiting. i am working with Sun engineers to produce the next build and submit a patchset to Zimbra for future inclusion in the codebase.

  6. #16
    krag is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    7

    Default

    Just wondered if anyone had made any progress with this or ideally if Zimbra were looking at incorporating it into the standard builds?

    We'd really like to run Zimbra in production on Solaris but I'm a bit concerned about keeping up to date with new releases/fixes if we have to compile from source each time?

  7. #17
    dijichi2 is offline OpenSource Builder & Moderator
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,176
    Rep Power
    11

    Default

    Hi

    5.0.9 is available for Solaris10 x86 on the community builds site:
    Welcome to varlogmessages
    (head for downloads and hit the sourceforge link).

    Solaris10 sparc build is supposedly forthcoming although it's gone a bit quiet, and we're heading towards Solaris11 + OpenSolaris support for 5.0.10.

  8. #18
    goo0h is offline Active Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    47
    Rep Power
    9

    Default

    Sure wish this effort wouldn't just fizzle away. Even if there's uncertainty about OpenSolaris after the Oracle buyout, we're still running a lot of Solaris machines, both sparc and x86, and probably will continue to do so.

  9. #19
    dave_kempe is offline Partner (VAR/HSP)
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    291
    Rep Power
    9

    Default

    You could always run linux in a container
    http://www.solutionsfirst.com.au/hosting/zimbra/
    Australia's premier Zimbra Hosting Partner
    Resellers wanted!

  10. #20
    goo0h is offline Active Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    47
    Rep Power
    9

    Default

    Yeah, but that wouldn't get you zfs, which would be one of the advantages of using Solaris.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM
  2. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM
  3. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 09:19 AM
  4. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM
  5. Network edition - strange behavior
    By goetzi in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 11-16-2005, 03:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •