Results 1 to 4 of 4

Thread: mail not being delivered

  1. #1
    magneticinduction is offline Active Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    27
    Rep Power
    6

    Default mail not being delivered

    I have tried installing Zimbra many times on Debain 5, and Ubuntu 8.04LTS.

    Mail never gets delivered and always ends up being differed and says that there is an error in processing.

    Any ideas?

    This occurs in 6.06 and 5.23
    Last edited by magneticinduction; 05-07-2010 at 01:05 PM.

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,586
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by magneticinduction View Post
    I have tried installing Zimbra many times on Debain 5, and Ubuntu 8.04LTS.

    Mail never gets delivered and always ends up being differed and says that there is an error in processing.

    Any ideas?
    Without any information other than that it's difficult to give you an answer, did you search the forums for similar problems? Have you looked in the log files to see what the cause of the problem is? Have you set-up a Split DNS if you're behind a NAT router or firewall? If you have, there's many posts that cover the details of how to check if that's working (or set-up) correctly.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    magneticinduction is offline Active Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    27
    Rep Power
    6

    Default

    The email gets to the server okay but it has trouble getting through the spam and virus filter - both incoming and outgoing. If I turn off spam and virus filtering it works.

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,586
    Rep Power
    57

    Default

    What do you mean by "trouble getting through the spam and virus filter"? Is it filed in the Junk folder, is it killed as spam? What errors (or messages) do you see in the log files? I'd also appreciate an answer to my previous questions. Post some headers from one of the emails.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Zimbra OSS 6.04 will not start
    By powrrrplay in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 01-25-2010, 07:15 PM
  2. mta to not starting
    By cowanpf in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 10-05-2009, 04:36 AM
  3. Problem with Postfix and MTA
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 04-16-2008, 06:47 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 02-12-2008, 11:55 AM
  5. Issues...
    By timothyalangorman in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2007, 10:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •