Results 1 to 2 of 2

Thread: Split DNS still having a problem with -Unable to determine enabled services from ldap

  1. #1
    hfranco is offline Trained Alumni
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    15
    Rep Power
    5

    Default Split DNS still having a problem with -Unable to determine enabled services from ldap

    I've installed zimbra network edition successfully but like some of you I'm still running into this error:

    Code:
    Host localhost
    Unable to determine enabled services from ldap.
    Unable to determine enabled services. Cache is out of date or doesn't exist.
    I've read numerous forum posts and made sure that my Split DNS is setup correctly.

    By the looks of it I believe it is. When I do a nslookup the IP address returned is the same as the local machine.

    Code:
     nslookup server-name01
    Server:		10.0.14.239
    Address:	10.0.14.239#53
    
    Name:	server-name01.int.company.com
    Address: 10.0.14.239
    I would greatly greatly appreciate any help. Thanks.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,585
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by hfranco View Post
    I've installed zimbra network edition successfully but like some of you I'm still running into this error:

    Code:
    Host localhost
    Unable to determine enabled services from ldap.
    Unable to determine enabled services. Cache is out of date or doesn't exist.
    I've read numerous forum posts and made sure that my Split DNS is setup correctly.

    By the looks of it I believe it is.
    Then you should have seen that the following information would be useful:

    Code:
    cat /etc/hosts
    cat /etc/resolv.cond
    dig yourdomain.com any
    dig yourdomain.com mx
    host `hostname` <- use that exact command with backticks not single quotes
    Run those commands on the zimbra serve and post the output here.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] install zcs 6 beta1 / centos 5.3 - LDAP FAIL
    By powrrrplay in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 04-24-2009, 09:15 AM
  2. Unable to determine enabled services from ldap
    By Offermann in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 07-20-2008, 09:21 AM
  3. Installation with a configuration file problems...
    By smurraysb in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 04-16-2008, 11:22 PM
  4. [SOLVED] Install Problem in Ubuntu 6.06 Server
    By xtimox in forum Installation
    Replies: 16
    Last Post: 03-27-2008, 09:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •