Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] NOQUEUE: reject: RCPT from unknown[******]: 554 5.7.1

  1. #1
    tim123 is offline New Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] NOQUEUE: reject: RCPT from unknown[******]: 554 5.7.1

    hello
    I installed new zimbra server as our mail server ,install compete.
    Now i meet a problem:
    when I use mail client such as outlook sent mail to outside mail address through this zimbra server ,found error on maillog file :NOQUEUE: reject: RCPT from unknown[*******]: 554 5.7.1.
    but when I use web client ,can sent mail to anywhere.
    now i alse can receive mail though anther mail server .
    where wrong,
    help me.

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Have you added the IP range to the list of trusted networks within the Admin GUI ?

  3. #3
    tim123 is offline New Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default

    CLOSE

    disable my cisco pix fixup smtp protocol, smtp can auth by server.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by tim123 View Post
    CLOSE

    disable my cisco pix fixup smtp protocol, smtp can auth by server.
    If, by that statement, you mean it's fixed you should mark the thread Solved (from the Thread Tools drop down at the top of the thread).
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Possible SMTP DoS attack?
    By sparky in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 02-12-2010, 04:21 AM
  2. [SOLVED] Important Mta Issue!!!!!!!!
    By borngunners in forum Migration
    Replies: 2
    Last Post: 01-05-2010, 06:44 AM
  3. Trouble sending mail from Outlook
    By czaveri in forum Users
    Replies: 15
    Last Post: 07-24-2006, 11:01 AM
  4. Replies: 12
    Last Post: 03-14-2006, 12:02 PM
  5. Is my server being used to forward spam?
    By sgb in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 03-07-2006, 12:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •