Hey guys,

I have a problem with smtp authorization I can connect to server with Thunderbird over 25 port with TLS/SSL and it supports smtp auth but I can't login it asks about password again and again.
In /var/log/mail appears:
Mar 30 11:25:35 host postfix/smtpd[23371]: warning: SASL authentication failure: no secret in database
Mar 30 11:25:35 host postfix/smtpd[23371]: warning: xxx.com.pl[xx.xxx.xx.xxx]: SASL CRAM-MD5 authentication failed: authentication failure
Mar 30 11:25:39 host postfix/smtpd[23371]: warning: SASL authentication failure: no secret in database

[myhost]$ zmcontrol -v
Release 6.0.5_GA_2213.RHEL5_20100202220948 RHEL5 FOSS edition.


[myhost]$ /opt/zimbra/cyrus-sasl-2.1.23.3z/sbin/saslauthd -v
saslauthd 2.1.23
authentication mechanisms: getpwent kerberos5 pam rimap shadow zimbra

[myhost]$ more /opt/zimbra/cyrus-sasl-2.1.23.3z/etc/saslauthd.conf
zimbra_url: https://xxx.xxxx.pl:7071/service/admin/soap/
zimbra_cert_file: /opt/zimbra/conf/smtpd.crt
zimbra_cert_check: off

[myhost]$ ps -ef | grep saslauthd
zimbra 30982 1 0 14:01 ? 00:00:00 /opt/zimbra/cyrus-sasl/sbin/saslauthd -r -a zimbra

[myhost]$ cat /opt/zimbra/cyrus-sasl/lib/sasl2/smtpd.conf
log_level: 5
pwcheck_method: auxprop
auxprop_plugin: sasldb
mech_list: PLAIN LOGIN CRAM-MD5
#saslauthd_path: /opt/zimbra/cyrus-sasl/state/mux

zimbraMtaAuthEnabled: TRUE
zimbraMtaAuthHost: host.domain.com
zimbraMtaAuthTarget: TRUE
zimbraMtaAuthURL: https://host.domain.com:443/service/soap/
zimbraMtaSaslAuthEnable: TRUE
zimbraMtaTlsAuthOnly: TRUE

[myhost]$ grep sasl main.cf
broken_sasl_auth_clients = yes
smtpd_recipient_restrictions = reject_non_fqdn_recipient, permit_sasl_authenticated, permit_mynetworks, reject_unauth_destination, reject_unlisted_recipient, reject_invalid_hostname, reject_non_fqdn_sender, permit
smtpd_sasl_authenticated_header = no
local_header_rewrite_clients = permit_mynetworks,permit_sasl_authenticated
smtpd_sasl_auth_enable = yes
smtpd_sasl_path = smtpd
smtp_sasl_auth_enable = yes
smtp_sasl_password_maps = hash:/opt/zimbra/conf/relay_password



I've looked througt emails related to it on this forum but I can't solve it.
I followed Outgoing SMTP Authentication - Zimbra :: Wiki but it didn't help me.

--
Thanks Barth