Results 1 to 3 of 3

Thread: Can't send email from php

  1. #1
    tanasea is offline Starter Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    2
    Rep Power
    9

    Exclamation Can't send email from php

    Hi guys,

    After a lot of waiting (I run gentoo), I finally managed to get zimbra up and running with the help of this tutorial: http://forums.gentoo.org/viewtopic-t...ht-zimbra.html

    The solution is to install the debian release in a chroot under gentoo, and while it's qurky, it runs good enough.

    I can send and receive mail to/from the internet, and between zimbra accounts on the same machine, but I can't send email from php scripts, they end up in gentoo's queue (I turned off postfix to prevent from conflicting with zimbra).

    I tried putting
    sendmail_path = /opt/zimbra/postfix-2.2.9/sbin/sendmail
    in php.ini but still no luck. I can't send email from php no matter if I try sending to a local, zimbra managed address or to an outbound, internet email address...

    Any ideas?

  2. #2
    tanasea is offline Starter Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    2
    Rep Power
    9

    Default Solved

    OK, sorry to bother, I solved it. The script was trying to send from an address not relayed by zimbra, I changed it and it's woking.

  3. #3
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Tanasea,
    We're trying to expand our wiki.

    Would you mind adding some of your epxerences on the installation and a tutorial? I've added a section for editing.
    http://wiki.zimbra.com/index.php?tit...oo&action=edit

    We're really glad you were able to port it. Thanks

    jh

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  2. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM
  3. send *all* email through relay mta ?
    By keithop in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 07-24-2006, 02:27 AM
  4. cannot send email to sina/yahoo
    By koolokamba in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 06-20-2006, 08:03 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •