Results 1 to 2 of 2

Thread: I do not understand "zmamavisdctl is not running"

  1. #1
    elderf is offline Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Venezuela
    Posts
    12
    Rep Power
    6

    Default I do not understand "zmamavisdctl is not running"

    'Im testing the 6.0 version .. is installed but not receive emails that are sent from local accounts ... when I run I get zmcotrol status

    zmamavisdctl is not running

    Does not start the antispam and antivirus and e are deferred to the server but does not complete the delivery ..

    What can I do?

    Thanks

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,568
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by elderf View Post
    'Im testing the 6.0 version .. is installed but not receive emails that are sent from local accounts ... when I run I get zmcotrol status

    zmamavisdctl is not running

    Does not start the antispam and antivirus and e are deferred to the server but does not complete the delivery ..

    What can I do?
    You need to provide some more detailed information on the problem, what errors do you see in the log files? Is your mail ending up in the deferred queue? Do you have a Split DNS installed (you should if you're behind a NAT router or firewall)? Are all the other services running?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •