Results 1 to 4 of 4

Thread: configure zimbra to run on a existing web server

  1. #1
    izvictor is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    France
    Posts
    9
    Rep Power
    9

    Question configure zimbra to run on a existing web server

    hello,
    these days i have downloaded the open source edition of zimbra and it works very fine.
    I have to different IPs associated to my webserver ip1 and ip2.(with to different hostnames)
    What I would like is to run zimbra on ip1 for example and my old site on ip2.
    I have tried to add a virtual host for ip2 on mySite in httpd.conf in zimbra apache directory but every time I launch Zimbra on both ip1 and ip2 I get the login screen from zimbra.
    Maybe some changes should be made for apache-tomcat.
    Can someone suggest any solutions please?
    Apriciate...
    Regards Victor.

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Hi izvictor,
    There is currently a known issue in which zimbra will bind to all addresses on a given machine:
    http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=6096

    Hope this helps.

    jh
    Quote Originally Posted by izvictor
    hello,
    these days i have downloaded the open source edition of zimbra and it works very fine.
    I have to different IPs associated to my webserver ip1 and ip2.(with to different hostnames)
    What I would like is to run zimbra on ip1 for example and my old site on ip2.
    I have tried to add a virtual host for ip2 on mySite in httpd.conf in zimbra apache directory but every time I launch Zimbra on both ip1 and ip2 I get the login screen from zimbra.
    Maybe some changes should be made for apache-tomcat.
    Can someone suggest any solutions please?
    Apriciate...
    Regards Victor.

  3. #3
    izvictor is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    France
    Posts
    9
    Rep Power
    9

    Question

    thanks for quick the reply wannabetenor,
    but the submittied bug was not yet resolved and is stil UNCONFIRMED so I guess i'll be waiting for some sugestions
    keep in touch
    thanks

    Quote Originally Posted by wannabetenor
    Hi izvictor,
    There is currently a known issue in which zimbra will bind to all addresses on a given machine:
    http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=6096

    Hope this helps.

    jh

  4. #4
    izvictor is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    France
    Posts
    9
    Rep Power
    9

    Default

    Found the solution to my problem,
    in fact there was a duplication of the bug you mentioned so following the link and a small tomcat configuration did the thing.
    thanks.
    Quote Originally Posted by wannabetenor
    Hi izvictor,
    There is currently a known issue in which zimbra will bind to all addresses on a given machine:
    http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=6096

    Hope this helps.

    jh

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. initializing ldap...FAILED(256)ERROR
    By manjunath in forum Installation
    Replies: 39
    Last Post: 06-07-2013, 10:27 AM
  2. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  3. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  4. zimbra-core missing
    By kinaole in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2006, 11:59 AM
  5. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •