Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Installation fails on new system

  1. #1
    kerryjcox is offline Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    11
    Rep Power
    5

    Default [SOLVED] Installation fails on new system

    Just downloaded the NETWORK edition of Zimbra 6.0.4. Had a DNS issue and had to abort the install. But now I keep getting error messages saying the install fails. I am running this on a fully-patched, and configured RHEL 5.4 box. The hardware is a HP DL380 with 16 146GB drives and 32 GBs of RAM.
    Here is the error message:

    Setting defaults from saved config in /opt/zimbra/.saveconfig/config.save

    HOSTNAME=localhost

    LDAPHOST=

    LDAPPORT=

    SNMPTRAPHOST=

    SMTPSOURCE=

    SMTPDEST=

    SNMPNOTIFY=0

    SMTPNOTIFY=0

    LDAPROOTPW=zimbra

    LDAPZIMBRAPW=zimbra

    LDAPPOSTPW=zmpostfix

    LDAPREPPW=zmreplica

    LDAPAMAVISPW=zmamavis

    LDAPNGINXPW=zmnginx

    Restoring existing configuration file from /opt/zimbra/.saveconfig/localconfig.xml...done

    Operations logged to /tmp/zmsetup.01132010-124645.log

    Installing LDAP configuration database...done.

    Upgrading from to 6.0.4_GA_2038

    Stopping zimbra services...failed. exiting.

    UPGRADE FAILED - exiting.

    Is there a way to completely remove Zimbra and start from scratch? I can provide all log files if needed.
    I have tried several different approaches including removing all packages except for zimbra-core, but to no avail.
    Thanks.
    KJ

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,480
    Rep Power
    56

    Default

    That empty file would be because of multiple failed installs, you can remove Zimbra completely by running the following command:

    Code:
    ./install.sh -u
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    kerryjcox is offline Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    11
    Rep Power
    5

    Default Solved

    Yep, I discovered that option while attempting to uninstall. Ran same command and was then able to install correctly.
    Am up and running now. Thanks.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Installation zimbra Initializing ldap...failed. (28416)
    By farrukh.nadeem in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 08-14-2009, 06:52 AM
  2. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 11:44 AM
  3. [SOLVED] New mail store installation fails
    By patit in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 11-09-2007, 10:14 AM
  4. Installation fails on zimbra-store
    By wyleyrabbit in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-15-2006, 08:19 AM
  5. Installation fault - getDirectContext fails
    By gregjohnson1024 in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 11-07-2005, 04:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •