Results 1 to 2 of 2

Thread: make shows me error in ZimbraBuild

  1. #1
    jamesjr555 is offline Active Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    28
    Rep Power
    9

    Unhappy make shows me error in ZimbraBuild

    hi everybody,

    when i tried to make in ZimbraBuild, i got the following error,
    .
    .
    [copy] Copying 36 files to /root/main/ZimbraServer/build/dist/lib/jars
    [copy] Copying 4 files to /root/main/ZimbraServer/build/dist/tomcat/common/lib
    [copy] Copying 1 file to /root/main/ZimbraServer/build/dist/conf
    [delete] Deleting directory /root/main/ZimbraServer/build/dist/wiki
    [mkdir] Created dir: /root/main/ZimbraServer/build/dist/wiki

    BUILD FAILED
    /root/main/ZimbraServer/build.xml:436: /root/main/ZimbraServer/data/wiki not found.

    Total time: 25 seconds
    make: *** [/root/main/ZimbraBuild/../ZimbraServer/build/dist/tomcat/webapps/service.war] Error 1
    [root@zproject ZimbraBuild]#

    (only error part is shown here).
    plz suggest me what the problem is?

    thanx

    james jr.

  2. #2
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Some of the data files are not included currently. We are working to get that updated.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. got error during make in ZimbraBuild.
    By jamesjr555 in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 09-18-2006, 12:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •