Results 1 to 10 of 10

Thread: Can't sent mails from Zimbra

  1. #1
    jbilbo is offline New Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    4
    Rep Power
    9

    Default Can't sent mails from Zimbra

    Hello all, I'm installed successfully Zimbra on a FC4, but when i send any mail from Zimbra webmail, pop-ups this error:

    Code:
    constructor - 
    function ZmCsfeException(msg, code, method, detail) {
        if (arguments.length == 0) {
            return;
        }
        AjxException.call(this, msg, code, method, detail);
    }
    
    toString - 
    function () {
        return "ZmCsfeException";
    }
    
    dump - 
    function () {
        return "AjxException: msg=" + this.msg + " code=" + this.code + " method=" + this.method + " detail=" + this.detail;
    }
    This error ocurrs in internal and external mails... no difference. telnet to localhost 25 is ok. enable/disable dns lookup doesn't matter and /etc/init.d/zimbra status says me that all is ok and running:

    Code:
    RESPONSE: (Zimbra::Mon::serviceInfo)
            antispam
                    status              Running
            antivirus
                    status              Running
            ldap
                    status              Running
            mailbox
                    status              Running
            mta
                    status              Running
            snmp
                    status              Running
    Any ideas?

    Thanks in advance

  2. #2
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Are you running firefox on the local host? IF so check the CPU usage of firefox when you send. There is a bug where it will take 100% on linux (when local) which starves CPU from the server so postfix timeout.

    Trying from a remote client should work fine, or you can just renice firefox to 19.

  3. #3
    jbilbo is offline New Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    4
    Rep Power
    9

    Default

    Thanks for your response, that's exactly the problem.

    There's any cvs/svn repository with last changes? Oops, in download says:

    "Note: Source code tree coming soon"

    So... the're no available right now :-(

  4. #4
    vpoorboy is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    67
    Rep Power
    9

    Default

    I have the same problem. Which version of firefox is okay ? "renice firefox to 19" - I dont know what you meaned, Kevin.

  5. #5
    agnOstos is offline Loyal Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    96
    Rep Power
    9

    Default

    run 'man nice'

  6. #6
    vpoorboy is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    67
    Rep Power
    9

    Default

    thanks, but is there another way to fix it ? I've tried many others firefox version, it's the same.

  7. #7
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    It's a bug in firefox so all versions will have it

    The Firefox team has checked in a fix in the trunk so if you download a nightly build of the trunk you should see the fix. They also plan to include the fix in the official release of Firefox 1.5

    The bug is here:

    https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=273578

  8. #8
    vpoorboy is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    67
    Rep Power
    9

    Default

    thanks, i'll give it a try. Firefox team sayed about Nightly Build "Mozilla might crash on startup. It might delete all your files and cause your computer to burst into flames"
    It contains lot of fear

  9. #9
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Quote Originally Posted by vpoorboy
    thanks, i'll give it a try. Firefox team sayed about Nightly Build "Mozilla might crash on startup. It might delete all your files and cause your computer to burst into flames"
    It contains lot of fear
    Yep. They give a stronger warning than we do. In any case I'm just pointing you to a solution. If you want to wait for FF 1.5 then I suggest you do that.

  10. #10
    vpoorboy is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    67
    Rep Power
    9

    Default

    Ya, but I just showed some funny warnings. I've just tested Deer Park Alpha2. As you sayed, it works perfectly. No more wait. Mail is sent immediately.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. huge log size
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 10:39 AM
  2. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 09:19 AM
  3. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 11-23-2005, 01:35 PM
  5. FC3 Install and no zimbra ?
    By aws in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 10-09-2005, 04:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •