Results 1 to 2 of 2

Thread: Upgrade from 6.0.1 to 6.0.2 Email Contact Type Lost

  1. #1
    folioguru is offline Partner (VAR/HSP)
    Join Date
    May 2007
    Location
    Los Angeles, California
    Posts
    71
    Rep Power
    7

    Default Upgrade from 6.0.1 to 6.0.2 Email Contact Type Lost

    It appears that the upgrade from 6.0.1 to 6.0.2 all the Home, Work, etc. designations on Email have disappeared.

    Create New and there is no pulldown box.

    Look at existing, there is no pulldown box.

    Any ideas on resolution?

    Running Ubuntu 8.04 TLS

  2. #2
    liverpoolfcfan's Avatar
    liverpoolfcfan is offline Outstanding Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Dublin, IRELAND
    Posts
    698
    Rep Power
    6

    Default

    I read it somewhere .... it was either in the release notes or in the list of things fixed.

    The Home/Work designations were removed, and the tabs updated.

    It resolved a problem I (and others) had encountered where not all emails were being added to the GAL for AutoComplete. It would only find Home addresses - and not Work addresses.

    Sorry I can't be more specific just now - I don't have time to search for it again.

    EDIT: Here it is ... from the Release Notes ... Major Fixes in ZCS 6.0.2 section ...

    41144
    (41185,
    41251,
    41257)

    Address Book Contact form, the Home/Work email tags
    were removed. The field for all email addresses is now
    called Email. Now the contact name can be auto-filled
    while addressing an email message.
    Last edited by liverpoolfcfan; 10-30-2009 at 07:45 AM. Reason: Found reference in Release notes

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] mailboxmanager does not start
    By jrefl5 in forum Administrators
    Replies: 18
    Last Post: 01-30-2012, 11:40 PM
  2. upgrade to 6.0.1 fails
    By evanmatre in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 09-21-2010, 06:08 AM
  3. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  4. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •