Results 1 to 4 of 4

Thread: Installation of new server

  1. #1
    jlee1987 is offline New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default Installation of new server

    Good Morning,

    I'm setting up a new zimbra server and migrating over my existing zimbra accounts to a new server.

    I've been following the "Moving ZCS to Another Server" from the wiki. However when I get to the zmfixperms step I get the error.

    Code:
    [root@mailbox ~]# /opt/zimbra/libexec/zmfixperms
    /opt/zimbra/conf/localconfig.xml: line 1: syntax error near unexpected token `newline'
    /opt/zimbra/conf/localconfig.xml: line 1: `'
    /opt/zimbra/libexec/zmfixperms: line 364: syntax error near unexpected token `('
    cbjDkaT/xgL3_p/W2wũWd~WWI6 *MhISCc}yduB]1*on*9
    And when I run the installer afterwards I get the error.

    Code:
    Verifying integrity of message store databases.  This may take a while.
    Error: assertion '-x /bin/mysqld_safe' failed
    /opt/zimbra/bin/zmlocalconfig: line 53: /opt/zimbra/java/bin/java: cannot execute binary file
    /opt/zimbra/bin/zmlocalconfig: line 53: /opt/zimbra/java/bin/java: Success
    /opt/zimbra/mysql/bin/mysqlcheck: /opt/zimbra/mysql/bin/mysqlcheck: cannot execute binary file
    No errors found
    command failed
    I'm running zimbra 5.0.16_GA_2921 on both servers, and the same OS on both, CentOS release 5.3 (Final)

    Any suggestions on what might be causing this and how to resolve the issue would be greatly appreciated.

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Welcome to the forums

    What do you have on line 1 from /opt/zimbra/conf/localconfig.xml ? It should look something like
    Code:
    <\?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?\>
    but without the backslashes.

    I presume you performed a dummy install of ZCS and then how did you tranfer the backup file ?

  3. #3
    jlee1987 is offline New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default

    Thats what I have on line1.

    Code:
    <\?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?\>
    I ran the installer on the new box with the -s option. Then I rsynced the /opt/zimbra directory to an external hdd, and moved the ext hdd to another server and rsynced from the ext hdd on the third server to my new one as it was running on a vmware esxi 4.0 server and I couldn't plug the drive directly into it.

  4. #4
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Hmmm, try the following
    Code:
    bash -x /opt/zimbra/libexec/zmfixperms
    and see if it throws any error messages.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ubuntu server 9.04 (jaunty) installation
    By mocart in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 08-11-2009, 11:05 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 08-04-2009, 11:46 PM
  3. Zimbra secondary server installation failure
    By cdmdotnet in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 04-27-2009, 04:20 PM
  4. failed to install zimbra cos of zmmailboxd
    By aljoshab in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 12-09-2008, 02:33 AM
  5. Replies: 14
    Last Post: 03-21-2007, 11:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •