Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: installation error intializing LDAP

  1. #21
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,580
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by boyfren View Post
    care to share how you did it? thanks.
    Just disable SElinux.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  2. #22
    russgalleywood is offline Elite Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Essex, UK
    Posts
    250
    Rep Power
    9

    Default

    Thanks, once again you Guys have saved my life!


  3. #23
    jomach is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    9
    Rep Power
    4

    Default

    Check that Defaults requiretty is comment in /etc/sudoers

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Close to despair: LDAP installation problem!?
    By Xeronimo1974 in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 07-17-2009, 09:10 AM
  2. LDAP Replica Installation
    By Eri in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-14-2009, 05:48 AM
  3. Installation Issues - SLES 10_Zimbra 5.0 Beta 3
    By rhartman in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-14-2008, 07:18 AM
  4. 3 testing: LDAP: 389 Failed when restore zimbra
    By victorLeong in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 05-24-2007, 06:45 AM
  5. Installation Problem - Possibly LDAP
    By geroshea in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 03-16-2007, 04:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •