Results 1 to 7 of 7

Thread: Error when install zimbra multil server

  1. #1
    babel is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    15
    Rep Power
    5

    Default Error when install zimbra multil server

    Dear all member

    i have problem when i install Zimbra opensource edition 6.0.1 on RHEL 5
    i can't verify Ldap user admin on server 2 (install zimbra-store) though server 1 (install zimbra-ldap)

    More information error on server 2

    Common configuration

    1) Hostname: mailstore-1.example.com
    2) Ldap master host: ldap-1.example.com
    3) Ldap port: 389
    ** 4) Ldap Admin password: Not Verified
    5) LDAP Base DN: cn=zimbra
    6) Secure interprocess communications: yes
    7) TimeZone: America/Los_Angeles

    Select, or 'r' for previous menu [r] 4

    Password for ldap admin user (min 6 characters): [admin123] admin123*

    Common configuration

    1) Hostname: mailstore-1.example.com
    2) Ldap master host: ldap-1.example.com
    3) Ldap port: 389
    ** 4) Ldap Admin password: Not Verified
    5) LDAP Base DN: cn=zimbra
    6) Secure interprocess communications: yes
    7) TimeZone: America/Los_Angeles
    Server 1 zimbra-ldap work fine

    [zimbra@ldap ~]$ zmcontrol status
    Host ldap-1.example.com
    ldap Running
    stats Running
    Could anybody please help me ?

    Thanks & regards

  2. #2
    babel is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    15
    Rep Power
    5

    Default

    Does anybody have got this problem ?

  3. #3
    veronica is offline Outstanding Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    594
    Rep Power
    8

    Default

    Your password doesnt match .. use zmlocalconfig -s | grep -i pass to get the password and use that.

  4. #4
    babel is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    15
    Rep Power
    5

    Default

    Thank for reply

    When i use command zmlocalconfig -s | grep -i pass
    ldap_amavis_password = admin123
    ldap_nginx_password = admin123
    ldap_postfix_password = admin123
    ldap_replication_password = admin123
    ldap_root_password = admin123
    mailboxd_keystore_base_password = zimbra
    mailboxd_keystore_password = V4prtKFu
    mailboxd_truststore_password = changeit
    mysql_root_password = zimbra
    zimbra_ldap_password = admin123
    zimbra_logger_mysql_password = zimbra
    zimbra_mysql_password = zimbra
    Does Ldap admin password use admin123 ? But i use this password, it report wrong (not viryfied).

    Information about server 1 (zimbra-ldap)
    # Do not remove the following line, or various programs
    # that require network functionality will fail.
    127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
    ::1 localhost6.localdomain6 localhost6
    192.168.0.102 ldap-1.example.com ldap-1
    nameserver 192.168.0.102

    Information about server 2 (zimbra-store)
    # Do not remove the following line, or various programs
    # that require network functionality will fail.
    127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
    ::1 localhost6.localdomain6 localhost6
    192.168.0.100 storemail-1.example.com storemail-1
    nameserver 192.168.0.102

  5. #5
    dalmate is offline Elite Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    369
    Rep Power
    6

    Default

    can you ping :ldap-1.example.com
    maybe your server can't connect to this machine?

  6. #6
    babel is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    15
    Rep Power
    5

    Default

    Thank for support

    Ping it is ok (no problem)

    I didn't use domain name ldap-1.example.com and used IP address 192.168.0.102, it is work fine

    Why ? I don't understand .

  7. #7
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,581
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by babel View Post
    I didn't use domain name ldap-1.example.com and used IP address 192.168.0.102, it is work fine

    Why ? I don't understand .
    That means that your DNS doesn't resolve the name of that server, you need to fix it.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. postfix relay=none status=bounced for local mails
    By vdd in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2009, 08:05 AM
  2. My Zimbra Server crashed this morning...
    By glitch23 in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 04-07-2008, 01:28 PM
  3. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 03:30 PM
  4. port 7071 not listening OS X install
    By leeimber in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 03-21-2006, 10:47 AM
  5. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •