Results 1 to 7 of 7

Thread: Server Stats Missing after 6.01 Upgrade

  1. #1
    gparach is offline Active Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Boston
    Posts
    26
    Rep Power
    7

    Default Server Stats Missing after 6.01 Upgrade

    After upgrade to Network 6.01, in the Administration Console, the Server Stats for (Message Count, Message Volume, and Anti-Virus) now show "no data available".

  2. #2
    mackoftrack's Avatar
    mackoftrack is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    135
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by gparach View Post
    After upgrade to Network 6.01, in the Administration Console, the Server Stats for (Message Count, Message Volume, and Anti-Virus) now show "no data available".
    Me too. Any idea when this will be resolved?

  3. #3
    infosyst is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    31
    Rep Power
    6

    Default

    Same problem here.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by mackoftrack View Post
    Me too. Any idea when this will be resolved?
    Nothing will be 'resolved' if there isn't a bug report filed, please check bugzilla and file on if there isn't one already.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    mkuchin is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Russia/Ekaterinburg
    Posts
    8
    Rep Power
    7

    Default

    same problem
    But also "Stats" is going down after 30-40 hour

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by mkuchin View Post
    same problem
    But also "Stats" is going down after 30-40 hour
    Well then same answer as the post above, check bugzilla and file a report with as much detail as possible (search the forums or wiki for what's needed) if none exists.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #7
    troublemaker's Avatar
    troublemaker is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    RUSSIA, Far East, Birobidzhan
    Posts
    52
    Rep Power
    6

    Default

    Regards,
    Sergei from Siberia

    The word "traitor" is the antonym to the word "patriot".

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Shares missing server name at beginning of fqdn
    By Sevenwillfly in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 10-08-2008, 10:07 AM
  2. [SOLVED] Why my MTA Cross???
    By fsloke in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 07-30-2008, 08:55 PM
  3. Tomcat not starting after upgrade
    By scottp in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 12-07-2007, 05:21 PM
  4. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 11:13 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 07-05-2006, 07:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •