Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Error editing account note description on 6.0

  1. #1
    cayaraa's Avatar
    cayaraa is offline Special Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    106
    Rep Power
    6

    Default Error editing account note description on 6.0

    After upgrading to 6.0 from 5.0.18 I noticed that I got an error in the admin web interface when I try to edit a user's note description. I've gotten this to work on a fresh install on a test server as well.

    Popup Error:
    Code:
    JavaScript error encountered in method ZaXFormViewController.prototype._saveChangesCallback message: 
    this._currentObject.attrs[Q].join is not a function fileName: https://host.domain.com:7071/zimbraAdmin/js/Admin_all.js.zgz?v=090830133726 lineNumber: 5812 stack: ()@https://host.domain.com:7071/zimbraAdmin/js/Admin_all.js.zgz?v=090830133726:5812 ((void 0))@https://host.domain.com:7071/zi...
    I haven't found anything in the logs when this error occurs. Anyone else seeing this?

  2. #2
    mtorres is offline Trained Alumni
    Join Date
    May 2008
    Location
    Sierra Vista, Az
    Posts
    74
    Rep Power
    7

    Default

    I get this as well when adding an rbl via the admin console. Check out bug Bug 39751 and 40335, I believe they are related. If you are trying to edit the description you can do it via the cli like this:
    zmprov ma account_name description 'The decription goes here'

  3. #3
    Greg is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tucson - San Francisco - Moscow
    Posts
    127
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by cayaraa View Post
    After upgrading to 6.0 from 5.0.18 I noticed that I got an error in the admin web interface when I try to edit a user's note description. I've gotten this to work on a fresh install on a test server as well.
    Sorry, I didn't quite get it. Is the error happening on the fresh install as well as on the upgraded server?
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!
    P.S.: don't forget to vote on this bug
    add Samba LDAP entries to Exchange Migration Tool

  4. #4
    cayaraa's Avatar
    cayaraa is offline Special Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    106
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by Greg View Post
    Sorry, I didn't quite get it. Is the error happening on the fresh install as well as on the upgraded server?
    Correct. After I saw it on our production server I tried the same thing on a test server which was a fresh install of 6.0.

  5. #5
    mtorres is offline Trained Alumni
    Join Date
    May 2008
    Location
    Sierra Vista, Az
    Posts
    74
    Rep Power
    7

    Default

    I get it when I edit the Description, Description notes, add an rbl, and add an extension to block as attachment all through admin console.

  6. #6
    p_nyet is offline Loyal Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Jakarta
    Posts
    86
    Rep Power
    6

    Default

    In my case, I've already CentOS 5.3 running zcs 5.0.18, and I tried to upgrading to zcs 6.0, but i get same problem.
    Ok, zcs 5.0.18 has been removed from server, now I've zcs 6.0 already running and can't find some error message from zimbra.log / /opt/zimbra/log/*

    in case, i want adding blocked attachments extentions and I get the problem when tried to saving configuration [Global Setting]

    Error message:
    message: cnt is not defined fileName: [servername]:7071/zimbraAdmin/js/Admin_all.js.zgz?v=090830143748 lineNumber: 7838 stack: ()@[servername]:7071/zimbraAdmin/js/Admin_all.js.zgz?v=090830143748:7838 ((void 0))@[servername]:7071/zimbraAdmin/js/Admin_al...


    message: cnt is not defined fileName: some file not found?


    Please advise........

  7. #7
    mtorres is offline Trained Alumni
    Join Date
    May 2008
    Location
    Sierra Vista, Az
    Posts
    74
    Rep Power
    7

    Default

    Just upgraded to 6.0.1 and the issue has gone away completely it appears.

  8. #8
    Greg is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tucson - San Francisco - Moscow
    Posts
    127
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by p_nyet View Post
    In my case, I've already CentOS 5.3 running zcs 5.0.18, and I tried to upgrading to zcs 6.0, but i get same problem.
    Ok, zcs 5.0.18 has been removed from server, now I've zcs 6.0 already running and can't find some error message from zimbra.log / /opt/zimbra/log/*

    in case, i want adding blocked attachments extentions and I get the problem when tried to saving configuration [Global Setting]

    Error message:
    message: cnt is not defined fileName: [servername]:7071/zimbraAdmin/js/Admin_all.js.zgz?v=090830143748 lineNumber: 7838 stack: ()@[servername]:7071/zimbraAdmin/js/Admin_all.js.zgz?v=090830143748:7838 ((void 0))@[servername]:7071/zimbraAdmin/js/Admin_al...


    message: cnt is not defined fileName: some file not found?


    Please advise........
    Can you please run the Admin UI with ?mode=mjsf&gzip=false (:7071/zimbraAdmin?mode=mjsf&gzip=false) and post the error message that you get ? An error message in mjsf/no gzip mode will give me info about where the error actually occurs.
    Greg
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!
    P.S.: don't forget to vote on this bug
    add Samba LDAP entries to Exchange Migration Tool

  9. #9
    p_nyet is offline Loyal Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Jakarta
    Posts
    86
    Rep Power
    6

    Default

    mtorres,
    I've already upgrade to 6.0.1 but error still here, reading the release notes 6.0.1 not fixed Bug issue.

    Greg,
    already tried Your suggestion and I get error message:

    message: cnt is not defined fileName: [servernanme]:7071/zimbraAdmin/js/zimbraAdmin/globalconfig/controller/ZaGlobalConfigViewController.js?v=090911185612 lineNumber: 239 stack: ()@[servername]:7071/zimbraAdmin/js/zimbraAdmin/globalconfig/controller/ZaGlobalConfigViewC...


    message: cnt is not defined fileName: ??

  10. #10
    mtorres is offline Trained Alumni
    Join Date
    May 2008
    Location
    Sierra Vista, Az
    Posts
    74
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by p_nyet View Post
    mtorres,
    I've already upgrade to 6.0.1 but error still here, reading the release notes 6.0.1 not fixed Bug issue.
    Yeah, i saw it wasn't fixed in the release notes, but it works now on mine. Darn, sorry to hear the p_nyet, it fixed mine. I can edit the description, notes, add attachments to block and add rbls from the admin ui. nothing at all has changed except the upgrade. Whatever it is you are trying to do if you need help with a command to accomplish the same either I or someone around here I am sure could help you out.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Adding Hotmail Account always fails - WHY? What to do?
    By TygerZoyd in forum General Questions
    Replies: 13
    Last Post: 10-03-2013, 06:42 PM
  2. Zimbra Desktop won't resolve hostnames
    By btriem in forum Error Reports
    Replies: 10
    Last Post: 09-09-2009, 08:30 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 09-18-2007, 06:55 AM
  4. Outlook 03 - Connector Issue
    By Sonny Ali in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 9
    Last Post: 09-06-2007, 10:35 AM
  5. .53 Will Not "Launch" in FF 2.0.0.6
    By jhoelz in forum Installation Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-04-2007, 09:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •