Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: Zimbra won't print shared folder message after upgrade (5.0.18 to 6.0.0)

  1. #11
    stegbth is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    134
    Rep Power
    6

    Default

    hi bill,

    thank you for your test.
    how did you set
    view
    per mail
    per discussion

    it works in "per discussion" but not in "per mail"

    best regards
    thomas
    zmcontrol -v
    1x Release 6.0.10_GA_2692.UBUNTU8_64 NETWORK edition.
    1x Release 6.0.14_GA_2928.UBUNTU8_64 NETWORK edition
    2x Release 7.1.3_GA_3346.UBUNTU10_64 NETWORK edition, Patch 7.1.3_P1
    1x Release 8.0.2.GA.5569.UBUNTU12.64 NETWORK edition

    2x Release 6.0.10_GA_2692.UBUNTU8_64 FOSS edition
    2x Release 7.2.2_GA_2852.UBUNTU10_64 FOSS edition
    1x Release 7.1.4_GA_2555.UBUNTU10_64 FOSS
    1x Release 8.0.3.GA.5664.UBUNTU12.64 FOSS edition

  2. #12
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,585
    Rep Power
    57

    Default

    Ah, you didn't say it was a problem with a specific view. Conversation view works, Message view fails - file a bug report.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #13
    stegbth is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    134
    Rep Power
    6

    Default

    hi bill,

    see post #4 in this thread
    see bug description 41909?
    Should i file a new bug report or can you reopen the bug?

    regards
    thomas

  4. #14
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,585
    Rep Power
    57

    Default

    You should be able to add a new comment to the bug and it should, I believe, reopen it or you can file a new bug and reference the old one.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #15
    stegbth is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    134
    Rep Power
    6

    Default BUG REAPPEAERD in 6.0.7 | Zimbra won't print shared folder message after upgrade

    hello everybody,

    even more admin's discovery the printing-problem within 6.0.7 from shared-Folders, when view as "in mailview".

    This bug seems got fixed any version. and seems not to be existent in 6.0.6. But its again there in 6.0.7.
    The initial Bug-poster from bug Bug 41909 – Conversations in shared folders cannot be printed did reopen the bug.

    But currently no statement from Zimbra or the QA-Responsible, whom i contacted per eMail.

    what are the next steps i could do, beside try to calm down the users?

    best regards
    thomas
    zmcontrol -v
    1x Release 6.0.10_GA_2692.UBUNTU8_64 NETWORK edition.
    1x Release 6.0.14_GA_2928.UBUNTU8_64 NETWORK edition
    2x Release 7.1.3_GA_3346.UBUNTU10_64 NETWORK edition, Patch 7.1.3_P1
    1x Release 8.0.2.GA.5569.UBUNTU12.64 NETWORK edition

    2x Release 6.0.10_GA_2692.UBUNTU8_64 FOSS edition
    2x Release 7.2.2_GA_2852.UBUNTU10_64 FOSS edition
    1x Release 7.1.4_GA_2555.UBUNTU10_64 FOSS
    1x Release 8.0.3.GA.5664.UBUNTU12.64 FOSS edition

  6. #16
    stegbth is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    134
    Rep Power
    6

    Default

    good morning,

    currently i am unable to understand the zimbra-solution. Today the bug https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=41909 got closed, cause it is a duplicate of bug https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=46552 of Zimbra-Desktop, which is already fixed.

    The fix is from May the 13. a time before 6.0.7 got published. The bug is not listed in 6.0.8.

    But the bug is still there in 6.0.7 (or reappeared, as it wasnt in 6.0.6).
    So what are Zimbras way to solve this?

    best regards
    thomas

  7. #17
    Zoltan67's Avatar
    Zoltan67 is offline Senior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Strasbourg, France
    Posts
    54
    Rep Power
    7

    Default

    Same here, don't really understand there... the bug is present and really annoying, it can't be a duplicate of a resolved bug that concerns Zimbra Desktop, or can it ?

  8. #18
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,585
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by Zoltan67 View Post
    Same here, don't really understand there... the bug is present and really annoying, it can't be a duplicate of a resolved bug that concerns Zimbra Desktop, or can it ?
    Of course it can, Zimbra Desktop 2.x is based on the code in ZCS.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  9. #19
    Zoltan67's Avatar
    Zoltan67 is offline Senior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Strasbourg, France
    Posts
    54
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    Of course it can, Zimbra Desktop 2.x is based on the code in ZCS.
    OK.
    But why does this bug suddenly reappear ? This was corrected quite a long time ago, I thought we were now ok with this.
    And, more important question: the reopened bug is marked as a duplicate of a bug that is now resolved. When can we expect a correction ? WIll this be part of 6.0.8 ? Will there be a fix sooner ?
    Thanks in advance, sorry to look so impatient but many of our users do complain a lot about this.

  10. #20
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,585
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by Zoltan67 View Post
    OK.
    But why does this bug suddenly reappear ? This was corrected quite a long time ago, I thought we were now ok with this.
    And, more important question: the reopened bug is marked as a duplicate of a bug that is now resolved. When can we expect a correction ? WIll this be part of 6.0.8 ? Will there be a fix sooner ?
    Thanks in advance, sorry to look so impatient but many of our users do complain a lot about this.
    Please read comments #13, #14 & #20 in the bug report. If you're interested in following the status of specific bugs then you should either: a) add your comments and problem description to the bug reports (if it's useful additional info); vote on the bug; c) add yourself to the cc list and that way you'll be notified when the status changes.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 'Couldn't access Yahoo! Zimbra Desktop server"
    By chirag1 in forum Error Reports
    Replies: 37
    Last Post: 06-12-2011, 05:14 PM
  2. [SOLVED] parts_decode_ext error
    By jsabater in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 10-13-2008, 07:24 AM
  3. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 09:56 PM
  4. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •