Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Ubuntu 804lts 32 bit Zimbra v6 - sdac / sysstat

  1. #1
    mshanley's Avatar
    mshanley is offline Loyal Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Denver Colorado
    Posts
    82
    Rep Power
    5

    Wink [SOLVED] Ubuntu 804lts 32 bit Zimbra v6 - sdac / sysstat

    I am looking for info on this error during server startup

    the screen says sdac not enabled in /etc/default/sysstat not starting

    not sure what this means.. when i go to that file and open with nano it's blank.

    I did run sudo apt-get install sysstat to install this package..
    any ideas?

    thanks guys.. for all the effort you have given the people that are new to linux mail servers!

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    I don't use Ubuntu but you might need to edit that file: sysstat in ubuntu | LinuxWebLog.com
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    mshanley's Avatar
    mshanley is offline Loyal Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Denver Colorado
    Posts
    82
    Rep Power
    5

    Wink

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    I don't use Ubuntu but you might need to edit that file: sysstat in ubuntu | LinuxWebLog.com
    wow.. not sure how you found it.. i did all kind of searching and even tried google.

    Thanks.. that fixed it..
    these two things solved the problem..

    # dpkg-reconfigure sysstat
    # /etc/init.d/sysstat start

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by mshanley View Post
    wow.. not sure how you found it..
    Sometimes I'm lucky.
    Quote Originally Posted by mshanley View Post
    i did all kind of searching and even tried google.
    I used the Yahoo! search.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Moving Zimbra to a new server
    By krolen in forum Administrators
    Replies: 109
    Last Post: 02-05-2009, 11:38 AM
  2. slapd message error
    By smoke in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2008, 03:23 PM
  3. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM
  4. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM
  5. Unable to start tomcat
    By chanck in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 06-11-2006, 12:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •