Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] Cluster MTA/Proxy reinstall

  1. #1
    rustyc is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Vancouver
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Cluster MTA/Proxy reinstall

    I have a cluster setup, 1 Mail/LDAP and 1 MTA/Proxy. The MTA/Proxy failed due to a HD issue, therefore I had to reinstall CentOS on the system. I don't have any backups of the MTA/Proxy so I'm wondering if anyone knows the most efficient way to go about getting this back and working.

    I know that backing up the account info on the Mailstore then going through fresh cluster install and restoring the accounts would work, but I was wondering if it's possible to reinsert the MTA/Proxy into it's old spot without backups. Any ideas?

  2. #2
    rustyc is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Vancouver
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Default

    Resolved by just installing as another MTA. Doesn't seem to be any issues.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] RHCS installation from RHEL5
    By mohbrsu in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 07-08-2009, 02:09 PM
  2. Cluster Stability Issues
    By node_runner in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 12-16-2008, 03:13 PM
  3. Install zimbra in cluster
    By lammoth in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-07-2008, 11:50 PM
  4. zcs Red Cat cluster (4) installation problem
    By alessio in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 02-21-2008, 08:18 AM
  5. Zimbra cluster and postfix smtp_bind_address
    By Lebha in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-05-2008, 02:35 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •