Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: [SOLVED] Wrong port on "account view" admin panel

  1. #11
    PD123 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    16
    Rep Power
    5

    Default

    Hello again.

    As you said to try parameters "zimbraPublicServiceHostname" do i need to add also port number ? like hostname:1080 ? or just hostname ?

  2. #12
    Klug's Avatar
    Klug is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,292
    Rep Power
    13

    Default

    Just hostname (FQDN), as the port and protocol are setup in other variables.

  3. #13
    PD123 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    16
    Rep Power
    5

    Default

    My college solved this problem it was coded in file.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. initializing ldap...FAILED(256)ERROR
    By manjunath in forum Installation
    Replies: 39
    Last Post: 06-07-2013, 10:27 AM
  2. Erorr..initializing ldap failed(5362)
    By Logan_filter in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 12-19-2008, 01:10 PM
  3. [SOLVED] Build Zimbra..a little problem...
    By Abdelmonam Kouka in forum Developers
    Replies: 33
    Last Post: 05-22-2008, 05:10 AM
  4. Error 256 on Installation
    By RuinExplorer in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 09:19 AM
  5. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •