Results 1 to 3 of 3

Thread: Problems with instalation

  1. #1
    rrad is offline Starter Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default Problems with instalation

    Hello,

    I'm new in the e-mailing world.

    Zimbra is successfully installed on a machine.
    This machine have only private address.
    We have e-mail server on ISP host.

    Our request are :

    We want Zimbra :
    manage trafic on our private network,
    ( already OK )

    manage trafic towards and from our ISP,
    ( OK with external add address, and setup reply-to option )

    user name is unique on both of e-mail systems as on external system,
    (i haven't idea. i known about masq. domain but i don't see how
    this may help me )

    How to do it if is it possible?

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Welcome to the forums

    I would recommend that you search the forums for fetchmail. This will collect email from your ISP and inject into the ZCS mail system. That way all emails will be subject to AntiSpam and AntiVirus testing.

    Do your users all have separate email accounts at your ISP ? If so, you may wish to get all emails for your domain dropped into a single email account bucket and then collect from just one using fetchmail.

  3. #3
    rrad is offline Starter Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default

    Well, I'm very grateful for your fast response.

    But, fetchmail is one of installation conditions, isn't?
    Do you want to say more setup conditions on existing installation?

    No, not all of my users have e-mail account on external system, but part of them. All of them have internal account, and part of them are externally.
    Oficcially. ))

    My problem is how to explain exsistence two domens.
    Idea is unique account.

    But how to do it? Your proposal isn't clear to me.

    With regards, rrad.

    PS. Excuse on my English, I'm not nature.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Restarting and german 'umlaut' problems
    By Oswald-Kolle in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2007, 02:09 AM
  2. iSync Connector / Apple Address Book Problems
    By jrosen in forum CalDAV / CardDAV / iSync
    Replies: 11
    Last Post: 04-16-2007, 03:40 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 12-06-2006, 11:31 AM
  4. Problems with public Subversion repository
    By dwhite in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 11-18-2006, 12:25 PM
  5. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •