Results 1 to 4 of 4

Thread: problem in sending mails

  1. #1
    raghu is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    9
    Rep Power
    9

    Default problem in sending mails

    I have downloaded the source code and compiled it and installed zimbra
    till then there is no problem every thing worked smoothly
    all the services are also perfectly running
    but when i try to open the user console it displays tomcat hompage,
    but the admin console is ok,i have created users
    and i opened user console using http://raghu..../zimbra then it worked well and asked for user name and password
    when i send a mail i has given an error :NETWORK SERVICE FAILURE
    caused by exception in javax.mail.messagingexception

    and in the zimbra log file i found an error like this

    ---------------------------------------------------------------------
    postfix/smtpd[23644]: initializing the server-side TLS engine
    postfix/master[14669]: warning: process /opt/zimbra/postfix-2.2.9/libexec/smtpd pid 23644 killed by signal 11
    postfix/master[14669]: warning: /opt/zimbra/postfix-2.2.9/libexec/smtpd: bad command startup -- throttling

    ------------------------------------------------------------------

    can anybody help me

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Some more details about your set-up would help. Which operating system? Have you disabled any other mailserver etc on your server before installing zimbra? Were there any errors during the install? Are all the zimbra services running?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    raghu is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    9
    Rep Power
    9

    Default

    operating system i am using is fedora core 4
    i have disabled sendmail and no other mail servers are running in my system

    when i untarred tarball.gz file in thirdparty/postfix i have only pastfix2.2.3 and postfix2.2.5 folders but the make file is asking for postfix2.2.9

    so i downloaded postfix2.2.9 and did the following steps

    cd ../PostFix
    mv postfix2.2.5 to postfix2.2.9
    edit makefile to reflect 2.2.9
    change PCRE_INCLUDE to PCRE_INCLUDE := -I/opt/zimbra/httpd-2.0.54/include
    change build lines to ldap 2.3.20


    then compiled makefile in thirdparty
    then in zimbrabuild
    every thing is fine no errors
    i got all the packages in zcs folder
    installed by ./install.sh
    every thing is fine
    and
    ./zmcontrol status
    shows
    antispam Running
    antivirus Running
    ldap Running
    logger Running
    mailbox Running
    mta Running
    snmp Running
    spell Running

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    I assumed that you were doing this for an unsupported version, why don't you use the FC4 binary download?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sending mails to domains without use of DNS server
    By generic31 in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 08-08-2011, 03:17 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 11-07-2010, 01:54 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 07-19-2007, 02:00 AM
  4. problem injecting cyrus imapd mails with zmlmtpinject
    By marc3k in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 05-24-2006, 02:11 AM
  5. Problem sending mails
    By fmodola in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 04-12-2006, 08:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •