Results 1 to 2 of 2

Thread: Postfix won't start

  1. #1
    stace is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    29
    Rep Power
    8

    Default Postfix won't start

    I decided to try the 6.0 beta, and something seems to have gone wrong.

    Here's the behavior - during startup:

    Starting logger...Done.
    Starting mailbox...Done.
    Starting memcached...Done.
    Starting imapproxy...Done.
    Starting antispam...Done.
    Starting antivirus...Done.
    Starting spell...Done.
    Starting mta...Failed.
    Starting zmmtaconfig...zmmtaconfig is already running.
    eval: 1: Syntax error: EOF in backquote substitution
    postfix failed to start
    Starting saslauthd...done.


    Starting stats...Done.

    I get the EOF error whether I try 'zmmtactl start', or 'postfix start'.

    I'm running the 32 bit Ubuntu8 version:
    zcs-6.0.0_BETA1_1397.UBUNTU8.20090415162243
    on my Ubuntu Hardy server.

    Any ideas on where I can look?

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,480
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by stace View Post
    Any ideas on where I can look?
    You can start with the log filesand whether you've disabled any mail server that's in Ubuntu, you can also confirm if this is on an 8.04 LTS server plus is it a new install or an upgrade? You can try shutting down Zimbra, make sure there's no other zimbra services running (kill them if there is) then restart ZImbra and check the logs.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. postdrop fail to create file after upgrade to 5.0.3
    By echoadisan in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 07-15-2013, 03:02 PM
  2. Errors installing Outlook Connector
    By Tim G in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 57
    Last Post: 05-05-2011, 02:27 PM
  3. changed ip addr/zmmailboxdctl not running
    By pwhite76 in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 03-11-2009, 11:43 AM
  4. Error Installing Outlook Connector
    By DanO in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 17
    Last Post: 08-28-2007, 09:35 AM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •