Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Wrong domain name...

  1. #1
    Xtng is offline Intermediate Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    23
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Wrong domain name...

    Hi...

    The ZCS has been installed in my Redhat server with a wrong domain. I've added mydomain.com instead of mail.mydomain.com.

    How I can add the good domain in my ZCS installation?

    Thank you.

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Do you want your emails to be addressed as @mail.mydomain.com or mydomain.com ? Is this just a issue when you go to the webclient page and you have to use http:// mydomain.com/zimbra
    Last edited by uxbod; 05-22-2009 at 02:51 AM.

  3. #3
    Xtng is offline Intermediate Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    23
    Rep Power
    6

    Default

    Hey Uxbod...

    So... If that is a issue to access into the webclient page, it doesn't matter for me!

    Thank you by your quick reply.

    POST Solved!

  4. #4
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    If you want to connect to the server as mail.mydomain.com then within the Admin GUI add a virtual name to the domain.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 04-27-2009, 02:49 AM
  2. wiki user has wrong domain
    By jpbuse in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 11-18-2008, 12:08 AM
  3. Replies: 20
    Last Post: 03-18-2008, 05:37 AM
  4. [SOLVED] Remove main domain!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 09-27-2007, 08:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •