Hi Guys,

Im setting up a multi server environment:

1. ldap.domain.com
Installed:
zimbra-ldap
2. mbox.domain.com
Installed:
zimbra-store
zimbra-apache
zimbra-spell
3. mta.domain.com
Installed:
zimbra-mta
zimbra-proxy

Currently the LDAP server gives me an error in the admin tool, also when i log in with the Zimbra desktop this error pop ups:

Debug-bericht: error while proxying request to target server Connection refused

Exceptie:

com.zimbra.common.soap.SoapFaultException: error while proxying request to target server Connection refused
ExceptionId:btpool0-2:1242812330134:5420aaaac666f5dc
Code:service.PROXY_ERROR
at com.zimbra.common.soap.Soap12Protocol.soapFault(So ap12Protocol.java:88)
at com.zimbra.common.soap.SoapTransport.extractBodyEl ement(SoapTransport.java:263)
at com.zimbra.common.soap.SoapTransport.parseSoapResp onse(SoapTransport.java:224)
at com.zimbra.common.soap.SoapHttpTransport.invoke(So apHttpTransport.java:277)
at com.zimbra.common.soap.SoapHttpTransport.invoke(So apHttpTransport.java:226)
at com.zimbra.common.soap.SoapTransport.invoke(SoapTr ansport.java:315)
at com.zimbra.common.soap.SoapTransport.invokeWithout Session(SoapTransport.java:302)
at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.sendRequest(O fflineMailbox.java:776)
at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.sendRequest(O fflineMailbox.java:740)
at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.sendRequest(O fflineMailbox.java:736)
at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.sendRequest(O fflineMailbox.java:732)
at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.sendRequest(O fflineMailbox.java:728)
at com.zimbra.cs.mailbox.InitialSync.sync(InitialSync .java:159)
at com.zimbra.cs.mailbox.InitialSync.sync(InitialSync .java:154)
at com.zimbra.cs.mailbox.MailboxSync.sync(MailboxSync .java:184)
at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.sync(OfflineM ailbox.java:140)
at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.syncOnTimer(O fflineMailbox.java:121)
at com.zimbra.cs.mailbox.DesktopMailbox$1.run(Desktop Mailbox.java:436)
at java.util.TimerThread.mainLoop(Unknown Source)


Im not sure what this error is about, i found a couple of posts on this forum with title [SOLVED] it would be great if the solution would be posted aswell. Because in all of them there was no solution.

Any help is appreciated. Thanks in advance.