Results 1 to 3 of 3

Thread: logmysql.server and mysql.server is not running.

  1. #1
    solutions is offline Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    14
    Rep Power
    6

    Default logmysql.server and mysql.server is not running.

    Hi Zimbra expert

    i have successfully installed zimbra through quick start but logger and mysql server is not being start it shows this error please help me out.
    Code:
    [zimbra@zimbratest ~]$ zmcontrol start
    Host zimbratest.usic.com
            Starting logger...Done.
            Starting mailbox...Done.
            Starting antispam...Done.
            Starting antivirus...Done.
            Starting snmp...Done.
            Starting spell...Done.
            Starting mta...Done.
            Starting stats...Done.
    Code:
    [zimbra@zimbratest ~]$ zmcontrol status
    Host zimbratest.usic.com
            antispam                Running
            antivirus               Running
            ldap                    Running
            logger                  Stopped
                    logmysql.server is not running
            mailbox                 Stopped
                    mysql.server is not running.
            mta                     Running
            snmp                    Running
            spell                   Running
            stats                   Stopped
    [zimbra@zimbratest ~]$

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,566
    Rep Power
    57

    Default

    Some detail of Zimbra version, Operating System and any errors from the log files would be a good starting point.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    And the following aswell
    Code:
    cat /etc/hosts
    cat /etc/resolv.conf
    dig yourdomain mx
    dig yourdomain any
    host `hostname` <- note backticks and not single quotes

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] mysql.server not running
    By king0770 in forum Administrators
    Replies: 23
    Last Post: 07-25-2009, 03:07 PM
  2. mailbox & mysql.server not running
    By ozlivingstone in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 12-24-2008, 01:41 PM
  3. Replies: 14
    Last Post: 01-09-2008, 04:07 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 12-20-2007, 05:33 AM
  5. mysql.server and tomcat not running
    By peterz in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 12-11-2007, 06:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •