Results 1 to 6 of 6

Thread: zcs 6.0 BETA1 Virtual Domain login Bug?

  1. #1
    powrrrplay is offline Special Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    119
    Rep Power
    6

    Default zcs 6.0 BETA1 Virtual Domain login Bug?

    Zimbra install domain name is mail.domainname.com. Server set to https mode status redirect

    When logging into https://mail.virtualdomain.com with user1 as

    username: user1
    password: password

    The login fails with "The user name or password is incorrect"

    *note, I get success logging into https://mail.domainname.com with

    username: user1@mail.virtualdomain.com
    password: password
    Last edited by powrrrplay; 05-01-2009 at 09:39 PM.

  2. #2
    powrrrplay is offline Special Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    119
    Rep Power
    6

    Default

    Nobody going to take a stab at this?

  3. #3
    zerocool86 is offline New Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    7

    Default

    fresh install or upgrade?

  4. #4
    powrrrplay is offline Special Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    119
    Rep Power
    6

    Default

    fresh install of zcs 6 beta1 on fresh install of centos5.

    using it in quasi prodution enviroment so little quirks like this may just be pre GA bugs but nobody is confirming anything.

  5. #5
    brian is offline Project Contributor
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    623
    Rep Power
    9

    Default

    What is zimbraDefaultDomain set to? If it's not set to mail.virtualdomain.com then you will not be able to auth with domainless credentials.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  6. #6
    powrrrplay is offline Special Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    119
    Rep Power
    6

    Default

    Brian,

    And if I have

    - mail.virtualdomain1.com
    - mail.virtualdomain2.com
    - mail.virtualdomain3.com
    - mail.virtualdomain4.com

    What do I do to enable login from each virtual domain without entering domain qualifications in the login field (i.e. the user is already at the secure virtual domain url) ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Trouble Sending mail - All Messages deferred!
    By SiteDiscovery in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2009, 04:52 AM
  2. Replies: 41
    Last Post: 10-29-2007, 02:36 PM
  3. ZCS Critical Bug Alert
    By jholder in forum Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 05-17-2007, 05:00 PM
  4. ZCS Critical Bug Alert
    By jholder in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 05-17-2007, 05:00 PM
  5. ZCS 3.2 Beta Available
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 31
    Last Post: 07-07-2006, 03:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •