Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Zimbra Admin Hanging after upgrade --> 5.0.14

  1. #1
    matthijsbloem is offline Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default Zimbra Admin Hanging after upgrade --> 5.0.14

    Hi,

    I am running zimbra on RedHat 4.0, everything has been working fine until I upgraded to 5.0.14 today. Everything seems to work, except when i log into the admin console, the page keeps "loading" but no admin console.

    I checked the logs on the server, no valuable information there.
    In the error console of FierFox I get the following message:

    Error: this._app.getCurrentController() is undefined
    Source File: /zimbraAdmin/js/Admin_all.js.zgz?v=090303134520
    Line: 10779
    There's no firewall active, hostname is correctly configured and the normal webclient is working.
    Anyone?
    Last edited by matthijsbloem; 04-22-2009 at 11:12 AM.

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Welcome to the forums

    What happens if you replace in the URL of your server name with IP address ?

  3. #3
    matthijsbloem is offline Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    when I use the ip-adress I get the same result.

  4. #4
    matthijsbloem is offline Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Exclamation

    anyone????

  5. #5
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    have you disabled IP tables and SELinux ? Do you have another webserver running ? What does the following show
    Code:
    netstat -anp

  6. #6
    matthijsbloem is offline Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    iptables is disabled, no other webserver is running, the problem occoured after upgrading from 5.0.12 to 5.0.14.

  7. #7
    matthijsbloem is offline Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    netstat -anp |grep LISTEN shows this:

    tcp 0 0 0.0.0.0:389 0.0.0.0:* LISTEN 8685/slapd
    tcp 0 0 0.0.0.0:7110 0.0.0.0:* LISTEN 24775/nginx.conf
    tcp 0 0 0.0.0.0:199 0.0.0.0:* LISTEN 6877/snmpd
    tcp 0 0 0.0.0.0:7143 0.0.0.0:* LISTEN 24775/nginx.conf
    tcp 0 0 127.0.0.1:10024 0.0.0.0:* LISTEN 2557/amavisd (ch19-
    tcp 0 0 127.0.0.1:10025 0.0.0.0:* LISTEN 25438/master
    tcp 0 0 127.0.0.1:7306 0.0.0.0:* LISTEN 23341/mysqld
    tcp 0 0 127.0.0.1:7307 0.0.0.0:* LISTEN 23072/mysqld
    tcp 0 0 0.0.0.0:465 0.0.0.0:* LISTEN 25438/master
    tcp 0 0 0.0.0.0:25 0.0.0.0:* LISTEN 25438/master
    tcp 0 0 0.0.0.0:7993 0.0.0.0:* LISTEN 24775/nginx.conf
    tcp 0 0 0.0.0.0:7995 0.0.0.0:* LISTEN 24775/nginx.conf
    tcp 0 0 :::7072 :::* LISTEN 28321/java
    tcp 0 0 :::7777 :::* LISTEN 28321/java
    tcp 0 0 :::995 :::* LISTEN 28321/java
    tcp 0 0 :::7780 :::* LISTEN 6891/httpd
    tcp 0 0 :::5222 :::* LISTEN 28321/java
    tcp 0 0 :::5223 :::* LISTEN 28321/java
    tcp 0 0 :::7335 :::* LISTEN 28321/java
    tcp 0 0 :::11211 :::* LISTEN 24258/memcached
    tcp 0 0 :::110 :::* LISTEN 28321/java
    tcp 0 0 :::143 :::* LISTEN 28321/java
    tcp 0 0 :::7025 :::* LISTEN 28321/java
    tcp 0 0 :::5269 :::* LISTEN 28321/java
    tcp 0 0 :::22 :::* LISTEN 2682/sshd
    tcp 0 0 :::443 :::* LISTEN 28321/java
    tcp 0 0 :::10015 :::* LISTEN 28321/java
    tcp 0 0 :::7071 :::* LISTEN 28321/java

  8. #8
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Ok, you should really upgrade to ZCS 5.0.15 as there was a logger issue in 5.0.14. Shutdown ZCS and make sure all processes have indeed disappeared
    Code:
    ps aux | grep zimbra
    and then start ZCS again. After that check all services are running
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v
    and if it still does not work look for errors in /var/log/zimbra.log and in the logfiles under /opt/zimbra/log.

  9. #9
    matthijsbloem is offline Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    I am working with the open source version of Zimbra and the latest download version is 5.0.14. My bad for working with Open Source version

  10. #10
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Okay, but follow my other points

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. slapd message error
    By smoke in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2008, 03:23 PM
  2. admin consol blank after 5.0.3 upgarde
    By maumar in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-21-2008, 05:16 AM
  3. Replies: 12
    Last Post: 02-25-2008, 07:28 PM
  4. /tmp filling
    By Nutz in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2008, 02:00 AM
  5. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •