Results 1 to 3 of 3

Thread: Zimbra installation stop on Document Initialize

  1. #1
    wolfroma is offline Project Contributor
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    106
    Rep Power
    7

    Default Zimbra installation stop on Document Initialize

    Hello, I try to install zimbra in the local network, please tell me what wrong.

    Code:
    root@pserver:/home/roma/distr/zimbra/zcs# cat /etc/hosts
    127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
    10.8.16.1 pserver.example.com pserver
    root@pserver:/home/roma/distr/zimbra/zcs# cat /etc/hostname
    pserver.example.com
    root@pserver:/home/roma/distr/zimbra/zcs# host `hostname`
    pserver.example.com has address 10.8.16.1
    root@pserver:/home/roma/distr/zimbra/zcs# nslookup pserver.example.com
    Server:		10.8.16.1
    Address:	10.8.16.1#53
    
    Name:	pserver.example.com
    Address: 10.8.16.1
    
    root@pserver:/home/roma/distr/zimbra/zcs# nslookup example.com
    Server:		10.8.16.1
    Address:	10.8.16.1#53
    
    Name:	example.com
    Address: 10.8.16.1
    
    root@pserver:/home/roma/distr/zimbra/zcs# dig example.com mx
    
    ; <<>> DiG 9.4.2-P2 <<>> example.com mx
    ;; global options:  printcmd
    ;; Got answer:
    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 23475
    ;; flags: qr aa rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 1, ADDITIONAL: 1
    
    ;; QUESTION SECTION:
    ;example.com.			IN	MX
    
    ;; ANSWER SECTION:
    example.com.		2592000	IN	MX	10 pserver.example.com.
    
    ;; AUTHORITY SECTION:
    example.com.		2592000	IN	NS	pserver.example.com.
    
    ;; ADDITIONAL SECTION:
    pserver.example.com.	2592000	IN	A	10.8.16.1
    
    ;; Query time: 0 msec
    ;; SERVER: 10.8.16.1#53(10.8.16.1)
    ;; WHEN: Sat Mar 21 13:12:12 2009
    ;; MSG SIZE  rcvd: 83
    
    root@pserver:/home/roma/distr/zimbra/zcs# dig example.com any
    
    ; <<>> DiG 9.4.2-P2 <<>> example.com any
    ;; global options:  printcmd
    ;; Got answer:
    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 52010
    ;; flags: qr aa rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 4, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1
    
    ;; QUESTION SECTION:
    ;example.com.			IN	ANY
    
    ;; ANSWER SECTION:
    example.com.		2592000	IN	SOA	pserver.example.com. hostmaster.example.com. 13 43200 3600 3600000 2592000
    example.com.		2592000	IN	NS	pserver.example.com.
    example.com.		2592000	IN	A	10.8.16.1
    example.com.		2592000	IN	MX	10 pserver.example.com.
    
    ;; ADDITIONAL SECTION:
    pserver.example.com.	2592000	IN	A	10.8.16.1
    
    ;; Query time: 0 msec
    ;; SERVER: 10.8.16.1#53(10.8.16.1)
    ;; WHEN: Sat Mar 21 13:12:16 2009
    ;; MSG SIZE  rcvd: 146
    Also I attach log file of zimbra installation.
    zimbra stop to install on command
    zimbra@pserver:~$ /opt/zimbra/bin/zmprov mc default zimbraFeatureNotebookEnabled TRUE

    I try execute this command myself, this command don't stopped at all.
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    iway is offline Partner (VAR/HSP)
    Join Date
    May 2008
    Posts
    432
    Rep Power
    6

    Default

    I guess you'll have to fix your hosts file. See documentation for instructions.

  3. #3
    wolfroma is offline Project Contributor
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    106
    Rep Power
    7

    Default

    Thanks for response.

    I did 2 actions, I don't know that exactly help
    First, I read documentation and set in hosts pserver.example.com. (FQDN, with '.'),
    The second, Installer ask me to change domain name (because it was wrong as it says), but I answer 'No' and installation continues with success result.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] parts_decode_ext error
    By jsabater in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 10-13-2008, 07:24 AM
  2. zimbra install with perpetually broken logger/stats
    By jptech in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 09-29-2008, 02:33 PM
  3. slapd message error
    By smoke in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2008, 03:23 PM
  4. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  5. upgrade woes -made into new thread
    By JustinHarlow in forum Installation
    Replies: 18
    Last Post: 06-08-2007, 12:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •