Results 1 to 2 of 2

Thread: Error running Admin Interface

  1. #1
    gordalfj is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default Error running Admin Interface

    I installed Zimbra 3.1 over FC4 without problem when I tried to get the admin interface Web browser show me the error : "The connection was refused when attemting to contact localhost:7071".

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,569
    Rep Power
    57

    Default

    Have you disabled any firewall and/or SElinux? Is Zimbra actually running? Were there any errors during the install (have a look at the logs)? Are you using https://server:7071 and not http://?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 01-11-2008, 05:34 AM
  2. Admin interface unreachable
    By soeren in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 06-15-2007, 12:00 AM
  3. Error in admin interface after changing hostname
    By McPringle in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 05-02-2006, 08:18 AM
  4. Busted Admin Interface
    By kollross in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 04-13-2006, 08:34 AM
  5. launching user email from admin interface
    By tachijuan in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 12-05-2005, 10:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •