Results 1 to 6 of 6

Thread: OSX 10.4.6 installation problem

  1. #1
    brhode is offline New Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Default OSX 10.4.6 installation problem

    I am trying to install Zimbra on an OSX 10.4.6 client machine but have been running into some issues. Most having to deal with getting the proper hostname configured. In server it's much easier but 10.4 client has changed a few things.

    I get the following error message when trying to run ./zmsetup.pl.
    "Can't call method "answer" on an undefined value at ./zmsetup.pl line 454"

    I've done some searching on the installation forum but came up empty. I've also tried to look at the /tmp/zmsetup.log, but it appears to be empty.

    any insight into what this error may mean would be great.

    Thanks in advance

  2. #2
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Are you running the script as root?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    brhode is offline New Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Default

    Yes, I have been. This machine is a clean install of Tiger with all the updates to 10.4.6, including the most recent Java update that makes Java 1.5 standard. I'm using Zimbra 3.1 as well.

    thanks

  4. #4
    brhode is offline New Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Default

    Here is what I get when trying to run the setup:

    MAIL2:/opt/zimbra/libexec root# ./zmsetup.pl
    Checking java version...1.5 found
    Operations logged to /tmp/zmsetup.log.359
    Setting defaults...Can't call method "answer" on an undefined value at ./zmsetup.pl line 454.
    MAIL2:/opt/zimbra/libexec root#

  5. #5
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    What is on that line? "./zmsetup.pl line 454"
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  6. #6
    Achim.Theobald is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Germany, Saarland, Saarbruecken
    Posts
    53
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by brhode
    I am trying to install Zimbra on an OSX 10.4.6 client machine but have been running into some issues. Most having to deal with getting the proper hostname configured. In server it's much easier but 10.4 client has changed a few things.

    I get the following error message when trying to run ./zmsetup.pl.
    "Can't call method "answer" on an undefined value at ./zmsetup.pl line 454"

    I've done some searching on the installation forum but came up empty. I've also tried to look at the /tmp/zmsetup.log, but it appears to be empty.

    any insight into what this error may mean would be great.

    Thanks in advance
    Hello,

    one question, do you have a "-" in your domain-name?

    I have the same trouble under SUSE10 when i use my domain "sc-kempf.lokal".
    I have changed the domain to "sckempf.lokal" in the DNS and the install run without errors. After the install i changed the DNS and make the Settings in zimbra with zmprov.

    Cu

    Achim

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. INSTALLATION PROBLEM ON Centos 4.3 x_86-64Bit.
    By jawad@cogilent.com in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 07-09-2007, 08:09 AM
  2. Problem with Ubuntu installation
    By Max Ma in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 04-13-2007, 10:25 AM
  3. Installation problem
    By sywong70 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2005, 09:01 PM
  4. Installation problem
    By charlie in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-14-2005, 08:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •