Results 1 to 5 of 5

Thread: Unable to log in to Admin site

  1. #1
    cutigersfan is offline Active Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    49
    Rep Power
    9

    Default Unable to log in to Admin site

    I've installed 3.1 on a debian system and changed the http as well as https ports. I can get to the login screen using https, but when I try to acess:

    https://172.26.3.50:7443/zimbraAdmin

    I get the following message:

    Request not allowed on port 7443

    I have made sure tomcat is set to mixed mode, but there seems to be something else holding me back.

    Thanks for help!

  2. #2
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    You may need to add/change the port in the web.xml file. If so this is a bug and it didn't get changed when you changed the port via the config. Did you remember to restart tomcat?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    cutigersfan is offline Active Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    49
    Rep Power
    9

    Default

    yes, I did restart tomcat. I read another post that said we shouldn't change that web.xml file b/c it would get overwritten. Is that so? What do I need to change in there? It's a big file and I'm not so familiar..


    Thanks

  4. #4
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Ideally you should not need to edit it. Did you try the admin UI on port 7071? I just looked at the templates in a 3.1 install which are: /opt/zimbra/tomcat/conf and they seem to have the right vars.

    What does zmprov gs SERVER return for all the ports?

    [zimbra@roadshow conf]$ zmprov gs zimbra.example.com | grep -i port
    zimbraAdminPort: 7071
    zimbraImapBindPort: 143
    zimbraImapSSLBindPort: 993
    zimbraLmtpBindPort: 7025
    zimbraMailPort: 80
    zimbraMailSSLPort: 443
    zimbraPop3BindPort: 110
    zimbraPop3SSLBindPort: 995
    zimbraRemoteManagementPort: 22
    zimbraSmtpPort: 25


    You'll notice the adminport is different from the mail ssl port. Which makes me think you may not have changed that one.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  5. #5
    cutigersfan is offline Active Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    49
    Rep Power
    9

    Default

    You are right, I was confusing the Mail port and the admin port. I didn't realize they were different.

    Thanks!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Unable to Log into Zimbra Admin
    By mikeklingler in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 05-24-2007, 06:37 PM
  2. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 10:30 PM
  3. Why cant i log in the Admin console?
    By aldreenR in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-20-2007, 12:28 AM
  4. Cannot log into Admin site
    By tgx in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 01-10-2007, 01:09 PM
  5. Zimbra GA-156 Unable to open Admin console
    By phoenix in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 02-07-2006, 09:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •