Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] MTA Not Working (Help Please)

  1. #1
    waseemp17 is offline Active Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    27
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] MTA Not Working (Help Please)

    Hello,

    I upgrade my Zimbra from ZCS 5.0.6NE to ZCS 5.0.13NE.
    The upgrade was smooth, no errors did appear during the update.

    Now, The issue the MTA is not working fine I don't know why.
    How I can now the problem & solve it.

    Note:
    If I tried to check my mail through the web mail it is fine but through Zimbra webmail or ZCS Desktop I keep getting the follow Error" A network service error has occurred"
    "method: ImportDataRequest
    msg: system failure: Unable to connect to mail store: DataSource: { id=0e4c69f3-51ba-4f48-896d-555da9bf46a2, type=pop3, isEnabled=true, name=Waseem Abd Al_Kader, host=208.101.48.173, port=110, connectionType=cleartext, username=waseem@pmd-house.com, folderId=2 }
    code: service.FAILURE
    detail: soap:Receiver
    trace: btpool0-9:1235818638732:a3b19ac6202a1f89
    request:

    waseem@app-server1.pmd.local0_e242a1f610d32e3271c23adfd10a4e21964f5d33_69643d 33363a61303866616364382d633530332d343539352d613438 612d6263366630363164656338303b6578703d31333a313233 353937323332393435383b747970653d363a7a696d6272613b
    "
    This is becuase of what.

    Regards,

    Waseem

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,499
    Rep Power
    56

    Default

    The IP address in your post (and the domain name) seem to be pointing to an Exim mail server not Zimbra.

    See the details here: Quick Check - Pingability.com
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    waseemp17 is offline Active Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    27
    Rep Power
    6

    Default

    Thank you for your support.
    But is it related by some how to my local server (ZCS mail).
    or it will be purly from the Hoster.

    Note:
    Through the web site you forward for me I tested the other IP & it give me scuss.

    Regards,

    Waseem

  4. #4
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Okay, some basics please from your ZCS server
    Code:
    cat /etc/hosts
    cat /etc/resolv.conf
    dig yourdomain mx
    dig yourdomain any
    host `hostname` <- note backticks and not single quotes (easier to copy and paste) :)
    su - zimbra
    zmcontrol -v
    zmhostname

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Daily mail report always reports "No messages found"
    By McPringle in forum Installation
    Replies: 42
    Last Post: 06-13-2011, 08:57 AM
  2. [SOLVED] Mta not working after Hylafax installation
    By trantor in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 11-03-2008, 10:32 AM
  3. zimbra daily reports problem - mta table is empty
    By sine in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 09-25-2008, 11:32 PM
  4. [SOLVED] Debian Etch 32 / 64: MTA not working
    By xflip in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2008, 04:58 AM
  5. Server Stats Cont...
    By DMRDave in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 02-16-2006, 01:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •