Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] 5.0.11 to 5.0.12 LDAP TLS Error

  1. #1
    dan23945 is offline Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] 5.0.11 to 5.0.12 LDAP TLS Error

    Here is the error during the upgrade process...

    Code:
    Restoring existing configuration file from /opt/zimbra/.saveconfig/config.save...done
    Operations logged to /tmp/zmsetup.01282009-131205.log
    Starting ldap...failed with exit code 256.
    main: TLS init def ctx failed: -1
    Starting ldap...failed with exit code 256.
    main: TLS init def ctx failed: -1
    And here is the relevant log...
    Code:
    Wed Jan 28 13:12:05 2009 Operations logged to /tmp/zmsetup.01282009-131205.log
    Wed Jan 28 13:12:05 2009 Getting installed packages
    Wed Jan 28 13:12:06 2009 Getting local config zimbra_server_hostname
    Wed Jan 28 13:12:06 2009 Getting local config ldap_url
    Wed Jan 28 13:12:07 2009 zimbra_server_hostname contained in ldap_url checking ldap status
    Wed Jan 28 13:12:07 2009 Checking ldap status.
    Wed Jan 28 13:12:07 2009 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/ldap status
    Wed Jan 28 13:12:08 2009 Starting ldap...
    Wed Jan 28 13:12:08 2009 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/sleepycat/bin/db_recover -h $
    Wed Jan 28 13:12:08 2009 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/libexec/zmldapapplyldif
    IO::Socket::INET: connect: Connection refused at /opt/zimbra/libexec/zmldapapplyldif line 145.
    Wed Jan 28 13:12:51 2009 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/ldap status
    Wed Jan 28 13:12:52 2009 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/ldap start
    Failed to start slapd.  Attempting debug start to determine error.
    TLS: error:0906D06C:PEM routines:PEM_read_bio:no start line pem_lib.c:647
    TLS: error:140AD009:SSL routines:SSL_CTX_use_certificate_file:PEM lib ssl_rsa.c:491
    main: TLS init def ctx failed: -1
    This just repeats over and over. My SSL cert expired a couple weeks ago and I recreated one using the Admin Interface, could this be related? Any ideas?!?! Thanks!!

  2. #2
    dan23945 is offline Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    Would it make sense or help to recreate my cert using the instructions in this link?

    Recreating a Self-Signed SSL Certificate - Zimbra :: Wiki

  3. #3
    dan23945 is offline Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    I was able to get past this issue by following the steps under "Single-Node Self-Signed Certificate" on the following site.

    Administration Console and CLI Certificate Tools - Zimbra :: Wiki

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Installation zimbra Initializing ldap...failed. (28416)
    By farrukh.nadeem in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 08-14-2009, 06:52 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. [SOLVED] Debian Etch 32 / 64: MTA not working
    By xflip in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2008, 04:58 AM
  4. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 10:30 PM
  5. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •